Здравейте
имам видеокарта nVidia GeForce 8600 GT
която се скапва вече и желая да я сменя с по бърза
моля за препоръки и предложения
дъното е AMD Athlon 64 X2dual
core processor 5200+ 2.70GHz 3 G ram
Здравейте
имам видеокарта nVidia GeForce 8600 GT
която се скапва вече и желая да я сменя с по бърза
моля за препоръки и предложения
дъното е AMD Athlon 64 X2dual
core processor 5200+ 2.70GHz 3 G ram
а захранването?
защото на слабо или калпаво захранване не може да се сложи мощно видео
Резонно питане на FearMe.
Това захранване е 150 или 180W реални, зависи от партидата. Не е подходящо за мощен ускорител.
Но при твоя хардуер... не е адекватна нова и бърза карта. Някоя старичка nvidia... gts250 - gtx450 може би би се вместила както трябва в конфигурацията без да сменяш друго.
Или Ати ХД6670 да добавя и аз.Имах като твоята карта, но се разпои чипът (може би заради липсата на олово) и я дадох да я реболнат, но не съм я ползвал след това макар, че си работеше.
Извинявам се че ползвам темата но имам същото питане за смяна на видео карта ,моята е nVidia GeForce 8500 GT искам да я подменя с някоя която има HDMI изход ,тази издаде багажа.Не искам да сменям нищо друго машинката си работа и сега ще я ползвам само за видео плеър към ресивъра и проектора.Захранването е някво китайско пише 500W ,а колко са реални само един китаец знае.!!!
Дъното сега видях пише на него Аlbatron PM945gc
Захранване GoldenField ATX-S500
В момента е с 2гб рам,гледам има още едно място ще позволи ли повече или това е максимума ?
Този пост е редактиран от antovasilev; 19-01-16 в 20:25.
тогава си вземи някаква 7750 втора ръка, защото ако тръгнеш за нова, ще трябва да се задоволиш с някое старо GT210 за подобни пари...
Предложете от къде мога да купя нова,втора ръка не купувам нищо.Може линк или лични съобщения да не стане като реклама, да не се скарат админчетата.
Благодаря за линковете ще избера някоя от тез, гледам има с 1 и 2 гб ще ползвам комп. само за гледане на филми и да свалям торенти има ли значение коя ще бъде, ще ми трябва и HD аудио, всички ли го имат.Предложете и безжична мишка и клавиатура но да имат обхват поне 5/6 метра нещо от нисък клас.
само за филми - най-евтината, с 2 гиги памет не ти трябва
нисък клас 5 метра обхват не съм срещал
(то и във високия трябва доста да се огледаш за 5-6 метра)
A4tech 7300N Комплект мини безжични клавиатура и мишка | Megamag - Онлайн магазин
Евтини са и са корави животни![]()