Няма преходници)
Има само чинч <=> чинч
купи си 3 броя чинч <=> 3.5мм стерео жак и гледай да са читави кабелите, че аз взех някви, от които единя бичеше някво супер яко съпротивление на единя канал и докато зацепя, че едната колона свири по - слабо заради кабела колко фучене и псуване беше само аз си знам ...
Проблем с централния говорител май има... ама не съм много сигурен дали проблема при мен не е във задклавиатурното устройстово ... На игрите звука от центъра е повече от задовлителен .... в NFS при каране по дървен мост или върху павета може да те отвее, обаче не мога да го подкарам при DivX и DVD ... не се обажда и това е (при тестовете на картата си се обажда - никакви ядове) ... в интерес на истината (и в своя защита) трябва да отбележа, че не съм имал време да занимавам да сменям драйвери , да пробвам с друг звук и т.н. ..... сега в събота или недяля (ако е лошо времето и не отида да си попека дупето) може да отделя малко време да видя какъв аджеба му е толкова зора....
Кабелите са достатъчно дълги да разположиш колоните по првилата в нормална стая ... ако искаш ще ги премеря колко са дълги и утре ще ти кажа
R.S. А да ако са ти по - капризни съседите ще си имаш ядове с тях