Отговор: Готварски печки / FAQ на първа страница - обсъждане, мнения
В света са 2 или 3 фирми които правят стъклото отгоре на плота. А не целите плотове. Отдолу чарковете са различни и не са правени от тези 2 или 3 фирми. Това е все едно при телефоните да кажем че Кьортинг са единствените които произвеждат ГорилаГлас. Това значи ли че всички телефони които са с ГорилаГлас са еднакви..?
Цитат:
Първоначално публикувано от
anonim4o
В света са 2 или 3 фирми които правят стъклото отгоре на плота. А не целите плотове. Отдолу чарковете са различни и не са правени от тези 2 или 3 фирми. Това е все едно при телефоните да кажем че Кьортинг са единствените които произвеждат ГорилаГлас. Това значи ли че всички телефони които са с ГорилаГлас са еднакви..?
Може би искаше да кажеш Corning - те са специалистите на стъклата и всякакви подобни материали от силиций, алуминий и кислород.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Да де....разбра ме. Кьортинг бяха марка ел уреди, Корнинг са стъклата.
Цитат:
Първоначално публикувано от
anonim4o
Колеги, може ли да ми помогнете? Питам котлоните на Беко, по-нисък клас ли са от на Горение или Електролукс!?
Здравейте,
Какво мислите за тази фурна?
https://www.technopolis.bg/bg/Furni-...4-XCS/p/700592
Някой има ли наблюдения върху модела, който доколкото разбрах е на 2, 3 години, или изобщо наблюдения върху вурните Беко.
В този ценови клас всичко е с тънки ламарини и с най-евтини части. Не че не става, но не е като да изкара 15 години.
Преди малко имаше реклама по Нова на фурна Миеле от Техномаркет за 699 лв. Хванах я точно накрая, някой с повече инфо. Изглежда доста офертна цена.
Добра е, имам същия модел, но с пиролизата (BP).
Елементарно управление, без тъчове - за мен е предимство.Дебели ламарини.Бързото загряване е удобно.По-нататък може да си добавиш и телескопични водачи.А и цената е супер.
На сайта на Миле може да я разгледаш.
https://shop.miele.bg/furni-i-podgry.../11103790.html
От утре е в промоция.
Това нещо "пиролиза" заслужава ли си?
Спестява търкане и “свалена” кожа на ръцете от химиите.
Това означава ли, че не миеш фурната с препарат а ползваш пиролизата!?
Точно така, позабърсваш от време на време с влажна гъба и като се понатрупа загоряло - пиролиза и става като нова.
Вече зависи как и колко се ползва, но долу горе на 2-4 месеца едно пускане.Сега ако нещо яко се разлее и загори пак пускам.
Има 3 степени според замърсяването, ползвал съм само първота,достатъчна ми е.
п.с.само се свалят страничните водачи, покритието не издържа на пиролиза, та на ръка.
Вярно ли 500 градуса вдига? Малко опасно ми звучи.
Е, не съм ги мерил, но всичко става на прах.Модела с пиролиза е с 4 стъкла на вратата, пробвал съм на пипане външното е горещо, но не да се изгориш.
Отделно вратата се заключва и се отключва чак като падне температурата мисля под 250С-т.е. все едно е на макс.
Външните стени на шкафа в който е вградена въобще не се нагряват, явно си е добре изолирана.
А, и охлаждащия вентилатор(дето milanov мисли че е за парите :wink: ) се включва на по-силна степен.