Само не разбрах за телефони ли говорите или за перални
Samsung и бяла техника са две понятия които скоро няма да се срещнат
Само не разбрах за телефони ли говорите или за перални
Samsung и бяла техника са две понятия които скоро няма да се срещнат
Говорим за пералня,то в заглавието на темата си го пише,стига да има някой да го прочете!Пералнята не е шумна нивилирах я добре и изобщо не мърда,ако не отида да проверя няма да разбера дали е готова.Изпира перфектно,електрониката е точна.Още ме е страх да я пуна на 1400 борота,но старата ме наплаши тъй че ще ми трябва малко време да се съвзема.Но съм много доволен като сяло!!!
Посочи бързо друга марка с повече екстри качество на ниска цена!! И си дай доводите МОЛЯ!!Първоначално публикувано от bold
:-)Първоначално публикувано от Niakoi
Първоначално публикувано от sunshine0
Слушай музиката!!!!!
екстрите не означават качествоПървоначално публикувано от citron
а и практиката показва че не се използват
и не трябва да се забравя приказката-евтиното винаги излиза по скъпо
според мен е по добре да се даде някой лев отгоре но да се вземе нещо без толкова ексри но по здраво като машина
примерно Gorenje
по шумни са,нямат всичките глезотии ,не светят,не мигат, нямат големия дисплей
жената като викне комшийката на кафе няма да цъкат край нея
това е пералня за бога
3 програми се използват и толкова
ако не ми вярваш питай всяка една жена която познаваш
ОоО не не не не и не аз от горенйе съм се отказах повече за такова 8-мо чудо на света не искам да чувам.Освен горение има и други много по добри марки,който имат цъкащи глупости дисплейчета и са качествени.Например Бош,АЕГ
Има и друго bold ти каза че екстрите не се използват.Грешка примерно 2 пуловера.Не може да се пуснат на програма за памук 2 часа,те ще се съсипят!А с една две екстри примерно лесно гладене,програма за 28 мин. ще се изперат чудесно за много малко време,а на горение най-кратката програма е 50 мин.
sunshine0, пералнята на майка ми е 20 годишна, няма "лесно гладене", "кратка програма", не е клас А. Значи ли това че пуловерите на цялото семейство са съсипани ? Или пък че не са изпрани добре и плащаме огромни суми за ток и вода ?
Повечето съвременни перални машини имат споменатите функции - те не са екстри. Екстра е примерно Нано Силвър, или отваряне на чекмеджето с бутон. Те едва ли помагат на машината да пере по-добре. Предполагам, че това е имал в предвид bold в горния си пост, и аз съм напълно съгласен с него.
Относноможеш да погледнеш тука на горение най-кратката програма е 50 мин.
Пералня направена преди 20 години не може да е повече от 800 оборота "предполагам" и наистина че няма как да се съсипят.А относно Silver nano наистина че с тази функция пералнята пере по добре.
angelНе искам да споря за програми,функции и други подобни,просто казвам че не съм доволен от горение,все пак всеки си има мнение!
Напълно съм съгласен ! И ако предния ми пост те е засегнал по някакъв начин, моля да бъда извинен.Не искам да споря за програми,функции и други подобни,просто казвам че не съм доволен от горение,все пак всеки си има мнение!
Не съм ползвал машина с "Silver Nano " система и нямам преки наблюдения за това как пере по-добре, но доколкото знам - става въпрос само за антибактериална обработка на прането.
А пък с тея пуловери не можах да разбера кое ще ги съсипе - дългата програма или оборотите, ама няма значение-да не задълбаваме.
По-скоро смятам, че това зависи най-много от потребителя на машината!
Живи и здрави !
Спокойно *George* не си ме засегнал с нищо. Относно Silver nano мога да дам повечко информация,но не съм наблюдавал пералнята,когато натисна бутона |silver wash| времето на програмата се удължава с 15-тина минути.В упътването пише,че стерелизацията става на последното изплакване!Друг път когато стерелизирам дрехите ще наблюдавам и ще пиша.А за изплакванията мога да кажа,че са перфектни,а в повечето случаи горението оставяше пяна!!!Мога да кажа за кой модел на горение говоря Gorenje WA62081.Знам ли по скъпичките модели може да са добри,аз говоря конкретно за модел. А ако някой иска инфо за самсунга да пита . angel
Първоначално публикувано от bold
Сложи ръка на сърцето и тичай за самсунга щото не останаха по магазините!! Самсунг този път са обсипали с пари когото трябва. Тази пералня е за хора без време!!! Всичко се оптимизира до последната секунда. машината неспира да пере!!
Искаш да кажеш че самсунг не е качествена марка ли!? Или че пералнята не е маркова или какво!? Или ,че фирмата е бедна и няма пари!!?? Питашли се колко капацитети искат да работят и разработват за Самсунг. Аз в момента не се сещам за по-силна фирма в техниката от тях!! ти неразбирашли ,че вече останаха марките а производителите произвеждат за няколко мерки!!!
ta dovolen li si ot peralnata