imam predvid samsunga
imam predvid samsunga
Обръщам се към didig.Изкючително съм доволен от Самсунга за в бъдеще,ако ми се наложи да купувам нещо от бялата техника то ще е на тази марка !![]()
![]()
Kakvi funkcii ima?molia te napi6i po-podrobno,za6toto sam mnogo zaintriguvana.
az si ia haresah v edna reklamna bru6ura,tam oba4e ne e opisano koi znae kakvo,zatova te molia teb.
Моят съвет е-бягай на далече от перални SAMSUNG.
kakvo te kara da misli6 taka
Имах SAMSUNG WF 1245 AV-бях фен на марката,но останах крайно разочарован
По точно SAMSUNG WM-F1245AV
Аз съм доволен.За функциите: Сребърно пране , лесно за гладене(намаля оборотите и пере с повече вода) , отложен край(след колко време да е готова"от 3 до 19 часа") , за по мръсни дрехи има *накисване* *интензивно* *предпране*, отделно се избират обороти и температура!!!
Програми: Памук ,Синтетика , Ризи, Деликатни , Вълна , Коприна , Бързо (28 мин.) , Ежедневни дрехи , Петна , Бебешки памук , Микс(смесени) , изплакване , центрофуга , изпомпване !!! СПЕЦИАЛНО ЗА didig![]()
Моля, някой да ме "светне", как се превежда на човешки език търговския термин "Сребърно пране"!
Превежда се стерилизиране на дрехите от бактерии,микроби и такива чудесии.Но има по добър резултат на изпирането.![]()
OK sunshine0 mnogo ti blagodaria.sega ve4e e vapros na vreme da otida domagazina.
Няма проблем,ако имаш някакъви въпроси просто попитай!!!
![]()