-
Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения
Между другото, електродомакинските уреди на Сименс отдавна не са на... Сименс. :) Та писането до Сименс България ЕООД е загуба на време. Продадоха на Бош преди време целия този раздел от бизнеса си, тоест сега ел.-домакинските уреди Сименс са на: https://www.bsh-group.com, не на Siemens AG...
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Karata
Ама, момчета... Вие какво искате от немска ламарина? Да не ръждясва? Хайде малко по-сериозно, де ;)
А ти виждал ли си ламарина произведена от "Круп"? Ама тя струва цифра. Хайде малко по сериозно! Германия е била винаги водеща в тази промишленост, а това, че производителя е купил калпава тенекия и не я е обработил както трябва е друга бира.
-
Цитат:
Rado Smilkov
Между другото, електродомакинските уреди на Сименс отдавна не са на... Сименс. :) Та писането до Сименс България ЕООД е загуба на време. Продадоха на Бош преди време целия този раздел от бизнеса си, тоест сега ел.-домакинските уреди Сименс са на:
https://www.bsh-group.com, не на Siemens AG...
Готин, ти откри топлата вода бе пич.
Конгломерата Сименс основава съвместно производство на битова техника с Роберт Бош още в далечната 1967 година.
Айде пак помисли и отговори,кой произвежда електроника,софтуер и двигатели за тези уреди?
--------
Благодарение на Бош,фирми като Гагенау,Неф,Конструкта....останаха в Германия.
Иначе „баклавите” щяха да бълват една камара техника с логото на тези колоси.
-
Къв роберт Буш :BigGrin китайски бошец ала босфору комшу :thumbsup: Отде немска ламарина:ole. Дори колите минаха на пластмаса и карбон. Да сменят пералнята на човека или да връщат парите. Какво стана с отговора на Сиеменс БГ? Чек лист ли търсят с някой отговор цитат.
Погледах електроника. На Марели е, не на фрау Уве.:jamaika
-
Снощи търсих в ersatzteile преден панел за
Сименс waschmaschinen .
Не можах да открия.Сигурно не се предлага,или го изписвам с грешно техническо наименование.
Така,че и аз чакам становището на Сименс БГ.
-----
И като знам Кой ще си даде мнението не ми се мисли...
-
Аз все още отговор нямам. Но ще пиш, АКО имам :)
-
Цитат:
SPSt
А ти виждал ли си ламарина произведена от "Круп"?
Да го кажем така: ЕЖЕДНЕВНО (това съвсем сериозно). И не само ламарина. (Нелош производител. Връзката с пералните не я схванах, обаче.)
Което не значи, че не съм виждал и Opel-и, и неръждаеми табелки на двигатели, от които след година под открито небе не можеш да разбереш коя степен на антикорозионна защита е ползвал нашего брата германяцът ;) И ръждясал Stiebel Eltron съм виждал. Абе, виждал съм това-онова... чувство за хумор у теб не видях ;)
-
Минах през една верига и разгледах WM серията. Повечето бяха с не добро покрития на този ъгъл. В частта под пластмасата чернее. Само една беше добре залята по-добре. Явно има сериен проблем с некачествено обработване и заливане с боя на това място, което поражда немски ръждив процес. КЗП и нагоре с/у тия немски каруцари, продаващи най-ниското качество у нас.
Цитат:
Viking72
Снощи търсих в ersatzteile преден панел за
Сименс waschmaschinen .
Не можах да открия.Сигурно не се предлага,или го изписвам с грешно техническо наименование.
Така,че и аз чакам становището на Сименс БГ.
.
Какво вие чакате, като не сте потърпевш или притежател на такава пералня?
Може би чакате китайските части за перални, минали през нечий склад, за да получат добавката "оригинални":033:
[COLOR=inherit !important]
[/COLOR]
-
Идеята беше, че не трябва да се обобщава. Примерно Опел-ът ми е произведен 2002г. Ела намери ръжда.
-
[QUOTE] Цитат:
SPSt
Идеята беше, че не трябва
Вие Опел за кола я имате?. Толкова ръжда в елементите по каручката има, че тази по купето е невидима за вас. PSG5 VP44 - боклуците на Бош, задължително се скапват и ремонтират. Серийни проблеми в АБС модула. Немските дисплей също са боклуци в контактните ленти. Рюселсхайм
-
Китайски части има до Вас в кварталната бакалия.
Явно не знаеш как се определят правилата за продажба на оригинал чарколяци,независимо за каква техника става на въпрос.
Бил си в Берлин, някъде да видя бакалия за чарколяци??
Ама в Софето и Филибето си е по-Убаво,в квартала се намира всичко,щото за оригинал трябва да се чака до месец.
-
Цитат:
Viking72
Китайски части има до Вас в кварталната бакалия.
Явно не знаеш как се определят правилата за продажба на оригинал чарколяци,независимо за каква техника става на въпрос.
Бил си в Берлин, някъде да видя бакалия за чарколяци??
Да, бил съм от двете страни на германия. Суха и студена страна. Има купони за бакалията от баба меркелинин. Всичките ви оригинални части са заместители, така наречените ментаци..:))
-
[QUOTE=brotzki;881264] Цитат:
Вие Опел за кола я имате?. Толкова ръжда в елементите по каручката има, че тази по купето е невидима за вас. PSG5 VP44 - боклуците на Бош, задължително се скапват и ремонтират. Серийни проблеми в АБС модула. Немските дисплей също са боклуци в контактните ленти. Рюселсхайм
:offtopic:Понеже сме на Вие, ще Ви отговоря съвсем културно: От коли и оборудването им, разбирате дори по-малко отколкото от домакинска техника. Нарочно написах годината-след 2000г., купетата на Опел-ите се правят по различен начин. Не сте Вие човекът, който ще каже кое да имам за кола.
PS: И не е правен в Рюселхайм. Правен е другаде и даже си пише името на ОТК-то.
-
ЕТО ТАЗИ немска ламарина не ръждясва. Ама е за НЕМЦИ!
Цитат:
brotzki
Вие Опел за кола я имате?. Толкова ръжда в елементите по каручката има, че тази по купето е невидима за вас...
Ами нямаме го за кола, щото е автомобил. И не ръждясва, като твоята кола :)
-
Темата с ръждата от пералнята до каруцата (колата) немско производство. :cowboy: Дойчовското не се разваляло. :-memnon
[QUOTE=SPSt;881271] Цитат:
brotzki
Понеже сме на Вие, ще Ви отговоря съвсем културно: От коли и оборудването им, разбирате дори по-малко отколкото от домакинска техника. Нарочно написах годината-след 2000г., купетата на Опел-ите се правят по различен начин. Не сте Вие човекът, който ще каже кое да имам за кола.
PS: И не е правен в Рюселхайм. Правен е другаде и даже си пише името
https://forum.setcombg.com/images/smilies/offtopic.gifна ОТК-то.
Отивайте да преточите феуоно на опело у ТКЗ-то. Moже да е правено в Мороко на муньо.