Ами дали е шумна,как изпира прането и т.н.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Ами дали е шумна,как изпира прането и т.н.
Има един проблем с всички перални, които не са от модела АЕГ (универсално дозиране) , които нямат опция за капсулата в чекмеджето. Повечето пъти я изхвърлят в маншона там почти няма достъп на вода заклещва се, програмата свършва и остава една слуз и реално капсулата не е разтворена на 100% и положението става андибул морков. Наскоро едно приятелско семейство си вземаха високия клас на Сименс IQ700 и те са жалят от тоя проблем. Платиха 1209 евро. Аз ги посъветвах да я сменят за 8ма серия на АЕГ с универсално дозиране, което в момента е 774 намалено от 884 евро. АЕГ са си иноватори и апсолютни мозъци в бранша.
Ти ме разби с това си словоизлияние!
Чак технологични обяснения на работата на пералнята си постнал.
Къде е написано, че единични капсули трябва да се слагат в чекмеджето за препарати?
В упътването на някоя машина, на самите опаковки на перилните средства или някъде, където имат достъп само посветени като теб?
За течните препарати си има чашки-дозатори. Те, както и капсулите, се поставят в барабана, при прането.
Не в чекмеджето за препарати!
Май наистина ти плащат от Electrolux за реклама!
И айде да спреш с този морков вече!
То въобще чел ли си упътване за пералня някога? Ако не си, аз съм чел. Като изключим капсулите дори и течния препарат се слага в преградата за ,,основен прапарат,, в чекмеджето на всяка пералня. Като винаги чекмеджето е разделено на три отделения: ,,основен препарат,, пред пране,, и омекотител. Ето ти модел на АЕГ, който позволява и капсулата да бъде поставена в чекмеджето, което гарантира 100% разтваряне. Може да се сложи до две капсули. И забележи каква ваничка имат за течен препарат в чекмеджето, което не позволява директното му изтичане в барабана. Апсолютно иноватори и мозъци ! https://www.aeg.bg/care/inspiration/universaldose/
Италианец, хубаво е да помолиш някой да ти прочете какво ти е написал гената, след което да ти го обясни (разтълкува) по-простичко. Четенето от твоя страна предполага наличие на функционална грамотност, каквато ти липсва. Не го прави и остави прането на мама.
rokoncho,беше ме помолил да ти дам отзиви за пераялня LG F4WR509SWW.Първо, както казах по-напред съм доволен, че я оцелих на размер, защото ми влезе пърфектно в нишата.При пускането на първата пералня обаче се размести и я нивелирах отново. Много съм доволен от лепенките, които ги имаше в комплекта,при мен е ламинат, залепих ги отпред на двете крачета и сега пералнята е бетон при центруфуга на 1200 обората. Отностно прането съм доволен, че и на памук като сваля градусите на 40 градуса с центрофуга на 1200 оборото на пълня пераляна изпирането е за около час. За сега си пера само на нея, а именно на памук. Като перем спално бельо и кърпи при пълна пералня мисля, че програмата като времетраене не е повече от два часа. Отностно шума, когато сме задали памук 40 градуса 1200 оборота при центруфугирането само в края на програмата ми е една идея по-шумна, през останалото време дори на отворени врати почти не се забелязва. Моята е в коридор и с отворена врата към всекидневната и като работи тв-то да гледаш нещо на по-тихо не забелязвам, че работи пералня, само накрая на последното центруфугиране се чува повече. На мен ми е супер в коридора сега вече, ако искаш да я слагаш в кухня с всекидневна и там е ясно, че ще прекарваш доста време и шума ти е водещ не зная как ще ти е. Изпирането е добре, ние не перем кой знае много замърсени дрехи, по-скоро перем ежедневни , нормално носил си днес анцунг, тениски , бельо , леко замърсени и ги слагаме за пране, така и на детето същото. Кото ги вадим дрехите не съм видял да има неизплакнено от препарат . Това е .За мойте разбирания съм доволен от машината. Дано да ми е на късмет и това е .
Този пост е редактиран от vastas; Вчера в 18:28.
Много благодаря за изчерпателния отговор