Страница 16 от 18 ПърваПърва ... 61415161718 ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 268

Перални,Препоръки-2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Перални,Препоръки-2010

Този модел на Candy се произвежда в Анадола .
    Ама пусто няма избор...тези 56см. ми скъсиха живота.
    Пак добре, че се сетих да измеря вратата. Като си представя, че можеше да се издокарам с някой 60сантиметров хубавец и после да къртя вратата на банята и ми се завива свят
    Послушах съвета на колегата Kasap .

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от wizard2000bg
    Има толкова много модели на WHIRLPOOL, които са под 56см. дълбочина, но не са със 7кг. капацитет ако това е било водещото при закупуването и.
    http://www.technomarket.bg/products/...awo-d-6100-eco
    http://www.technomarket.bg/products/...ol-awo-d-63205
    http://www.technomarket.bg/products/...ol-awo-d-55135
    http://www.technomarket.bg/products/...ol-awo-d-43136

Аз съм с подобна пералня от 2004г. с капацитет от 5кг. и 800 об./мин. вградена в един от кухненските шкафове и върши перфектна работа до сега

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Има толкова много модели на WHIRLPOOL, които са под 56см. дълбочина, но не са със 7кг. капацитет ако това е било водещото при закупуването и.
    Водещото определено беше гаранцията от 5 години.

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Водещото определено беше гаранцията от 5 години.
    Понякога се налага да избираш между по-дълга гаранция и по-реномирана марка. Дано дълги години не се нуждае от намеса на тесен специалист

6. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Понякога се налага да избираш между по-дълга гаранция и по-реномирана марка. Дано дълги години не се нуждае от намеса на тесен специалист
    Благодаря за хубавите пожелания. Коя по-реномирана марка имаш в предвид? Whirlpool ли?

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Благодаря за хубавите пожелания. Коя по-реномирана марка имаш в предвид? Whirlpool ли?
    Моля, няма защо.
    Поне в бялата техника си мисля, че Whirlpool са по-известната и реномирана марка спрямо Candy, но може и да греша.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Моля, няма защо.
    Поне в бялата техника си мисля, че Whirlpool са по-известната и реномирана марка спрямо Candy, но може и да греша.
    Не мисля, че Whirlpool или която и да е пералня в ценовия диапазон 600-800лв. ще ми изпере по-добре миризливите чорапи от Candy например. Всичко останало като къде е произведена машината и кой е лидера на пазара определено не ме вълнува. Ако не се троши и си пере гадинката няма какво повече да искам от нея, нали така . Последната - Indesit(определено не е върха на сладоледа като марка) на 18години си пере идеално, но се наложи да я преместя в друго жилище.

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Не мисля, че Whirlpool или която и да е пералня в ценовия диапазон 600-800лв. ще ми изпере по-добре миризливите чорапи от Candy например. Всичко останало като къде е произведена машината и кой е лидера на пазара определено не ме вълнува. Ако не се троши и си пере гадинката няма какво повече да искам от нея, нали така . Последната - Indesit(определено не е върха на сладоледа като марка) на 18години си пере идеално, но се наложи да я преместя в друго жилище.
    Винаги има изключения - съпругата например, нищо че не е пералня и не струва 600-800лв.
    Вкъщи Whirlpool-а навремето през 2004г. в КЕШ беше към 580лв. по спомен, пере работните ми дрехи перфектно, които се цапат страшно много поради естеството на работата ми.

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Candy е много по-напред от Whirlpool, по отношение на качеството на изпиране. Всеки, който е ползвал двете марки ще го потвърди.

12. Тук е от
    Oct 2010

[quote=wizard2000bg ]
    Този модел на Candy се произвежда в Анадола .
    Пак добре, че се сетих да измеря вратата. Като си представя, че можеше да се издокарам с някой 60сантиметров хубавец и после да къртя вратата на банята и ми се завива свят

Послушах съвета на колегата Kasap .

Радвам се за теб, Candy е уникална марка.

--------------------------------------------------------------------------------
    Цитат на: V2000 в Вчера в 11:19
    Здравей, знаеш ли къде е произведена? Защото аз залагам на тази заради 5-те години гаранция, а жена ми предпочита да вземе този модел на Електролукс (http://www.technomarket.bg/products/...ux-ewf-127570w), въпреки че едва ли ще ползва "прането с пара", а и не ни трябват 8 кг., но гаранцията е 55 месеца, а в ТМ казаха, че е произведена в Италия.

Ха, Electrolux са много шумни перални. Купи си Candy.

Цитат на: gnf в Вчера в 22:34
    http://www.technomarket.bg/products/...awo-d-6100-eco
    http://www.technomarket.bg/products/...ol-awo-d-63205
    http://www.technomarket.bg/products/...ol-awo-d-55135
    http://www.technomarket.bg/products/...ol-awo-d-43136

Аз съм с подобна пералня от 2004г. с капацитет от 5кг. и 800 об./мин. вградена в един от кухненските шкафове и върши перфектна работа до сега

Моята е 40 см., дълбочина и 7 кг.

Редактирай си постовете,вместо да пускаш 1 след друг!
    Следващият път няма да има обединяване,а премахване!

13. Junior Member
    Тук е от
    May 2006

Здравейте колеги Спрял съм се на 2 перални и ако можете да ми дадете съвет:
    Electrolux EWF 106310 W и Electrolux EWF 106110 W Като единственната разлика според повечето сайтове е ,че първата има информационен дисплей? Обаче ! Никъде не мога да намеря инфо дали са тазгодишни модели? намерих клипове с презентация на модела и за двата ,който са побликувани тази година април месец,но дали са таз годишни модели? никъде не мога да намеря такова инфо ! Като цяло си търся до 500 лева макс пералня и тези според мен биха били най-добрия избор

14.  

15. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от Globe
    Здравейте колеги Спрял съм се на 2 перални и ако можете да ми дадете съвет:
    Electrolux EWF 106310 W и Electrolux EWF 106110 W Като единственната разлика според повечето сайтове е ,че първата има информационен дисплей? Обаче ! Никъде не мога да намеря инфо дали са тазгодишни модели? намерих клипове с презентация на модела и за двата ,който са побликувани тази година април месец,но дали са таз годишни модели? никъде не мога да намеря такова инфо ! Като цяло си търся до 500 лева макс пералня и тези според мен биха били най-добрия избор
    Дати кажа на твое място, щях да си купя друга марка, че мен Electrolux хич не ме хваща. Прибави си още 40 лв. и си купи Candy GO F106 -----> ( http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario= )

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

@GalaxyWash хе, станахме двама фена на марката. Да видим колегата wizard2000bg, дали няма да се присъедини...

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    @GalaxyWash хе, станахме двама фена на марката. Да видим колегата wizard2000bg, дали няма да се присъедини...
    Жената много хареса новата пералня.
    +1 и от мен за Candy

18. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Дано да се присъедини...
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Оо, той се присъединил към нас.
    Жената много хареса новата пералня.
    +1 и от мен за Candy

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 18 ПърваПърва ... 61415161718 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  3. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  4. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе