Купих Бошку SMS4EVI08E . Очаквам доставка до 4 работни дни. Благодаря на всички за съдействието.
Преглед за печат
Купих Бошку SMS4EVI08E . Очаквам доставка до 4 работни дни. Благодаря на всички за съдействието.
Честито!
Със здраве да си я ползвате и да не се разваля!
И нашата whirpool след 15 години тормоз се предаде. Препоръчайте нещо до хилядарка , надеждно за ежедневно ползване
За 45 или 60 см става въпрос? Можете да погледнете последните страници в темата. Бих ви посъветвал да напънете още малко бюджета за Bosch. В противен случай заложете отново на Whirlpool. В момента са на промо с 5 години гаранция.
Не знам дали търсите свободностояща или вградена. И при двете положения, щом става въпрос за 60 см, за Bosch отивате над хилядарка. Евентуално може да погледнете някое АEG на промо. В момента мисля, че и те са с 5 годишна гаранция.
Свободностоящи гледам, не ми се разправя с вграждания и чудесии
Търсещият преди вас беше с абсолютно същите изисквания. Можете да разгледате обсъжданите модели. Ако все пак се решите за Bosch, не се притеснявайте от по-късата гаранция (в момента са с по 2 години). Там едва ли ще ви се наложи да я ползвате.
Супер, значи няма какво да го мислите.
Към момента няма опцията при Bosch гаранцията да е 2+3, но е малко вероятно да се наложи профилактиране в този срок на експлоатация/.. Колкото до Whirlpool- предубеден съм. Те купиха Indezit и произвеждат близнаци от двете марки... Та... купих голям хладилник Indesit LI8 S2E S преди 7-8 месеца. Работи много добре(да не чуе дявола), ама като го сравнявам по качество и материали с другия нов хладилник- LG GBB62BLFGC... светлинни години разлика. Вярно...Има и разлика в цената повече от 30%.
Съдомиялните Whirlpool бяха с много добро качество спрямо цената си. От близо година обаче Beko са ги погълнали и не знам новите модели до колко ще са читави. Предполагам, че това, което се продава на нашия пазар все още е Whirlpool. За хладилниците е ясно, няма какво да коментираме там.
На моята страница при уредите на Bosch няма +.
Никакви удължени цялостни гаранции за домашни уреди Bosch няма за БГ в момента.
Конкретно за съдомиялните:
Закупeте и регистрирайте съдомиялна машина с марка Bosch в периода 20.02. – 11.04.2025 г. и ще получите подарък 1 брой пакет Finish Ultimate Plus и правото да участвате в томбола с награди. :lol: