Viking72, от твойта уста в божиите уши!
Viking72, от твойта уста в божиите уши!
Горе-долу на такава цена ми я предлагат. Доста по-добра отколкото в техношитовете. Смятам да я сложа върху пералня ЛГ със сходни размери. Посъветваха ме да сложа плоскост върху пералнята и отгоре сушилнята. Функциите 30-60-90 мин. сполучливи ли са или са прекалено къси? Относно спането - естествено, че няма да спя при нея, но не искам да я чувам през две затворени врати вечер докато работи.
Добър човек съм,на никого не завиждам имам ли възможност помагам.Така,че се радвам заедно с теб за новата придобивка.
Кажи топ 3 да гледам, моля другите участници във форума да не се срамуват " Моля за мнение за сушилня BOSCH WTW85530BY http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTW85530BY/p/683001, какви са и плюсовете или минусите на марката и/или модела, приемам предложения за други марки и/или модели, ценови диапазон до 1600лв. с 5г. гаранция."
- - - - - - - - - -
Анкета кой, коя сушилня ще избере AEG-T8DEC68S http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/...EC68S/p/687477 или BOSCH WTW85530BY http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTW85530BY/p/683001
Този пост е редактиран от chistolud; 20-11-17 в 21:15.
Boscha, който гледате е най- високия клас на марката - 8- ма серия, има и пет годишна гаранция. Аз, ползвам Bosch wtw875w0, който е за немския пазар и е подобен . Работи много- добре, относно шума....не е безшумна , когато включва самопочистването се чува пукане, но при затворена врата на стаята се усеща слабо ( предполагам като всяка сушилня)! По- назад в темата, колега спомена за недостатък на модела точно самопочистващата функция, но ще поживеем и ще разберем!
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Този пост е редактиран от Viking72; 20-11-17 в 23:34.
Колеги ZANUSSI ZDH-8333PZ как ви се струва за 679лв? Дали е еднаква с електролукс/АЕГ в същия клас 8кг А+ нали са под една шапка?
Този пост е редактиран от Zygot; 21-11-17 в 00:03.
По-шумна е от пералнята, но в другата стая не се чува. Шумът може да е дразнещ в стаята, в която работи, но то е въпрос на вкус. Моята е под плота в кухнята до пералнята и има някаква вибрация (бучене) , която мисля че не е нормална. Дойде техник и каза, че не можело да се нивелира добре, защото е под плота. С пералнята, която е точно до нея пак под плота този проблем го няма.
Суши добре и моята е А+++ енергиен клас, така че е доста икономична на автоматичната програма със сензорното сушене. Единствения минус е въпросното бучене, но не е края на света.
Моята дойде с екстра гумени крака за поставяне върху пералня, но не съм ги използвал. В упътването пише как се монтира над пералня. Самото упътване го има на сайта на Горение.
Този пост е редактиран от kokovox; 21-11-17 в 10:03.
Хилядолетник73 поздравления. Със здраве да си я ползвате[emoji482].
Благодаря за инфото, ще я отнасям
Ето ти менение:
Имаме я баш същата с парната фукнция и 9-те и килограма вече 2 год и работи без забележки. Парната функция за тези години съм я ползвал точно 2 пъти и то за да я пробвам. спокойно можеше да си я спестя и да спестя едни 200лв. Самопочистващия се кондензатор е голямо удобство и за сега не се е затлачил, че да викам техник да я чисти (което и беше основния цитиран проблем по западните форуми). Ще видим за в бъдеще дали ще трябва почистване. Резервоара и е голям доста често жената пуска по два цикъла без да изпразва резервоара и нормалния филтър. Сигурно втория цикъл отнема повече време, но машината се оплаква от филтър за чистене или пълен резервоар едва на третия цикъл.
95% от времето се ползва на програма за памук 9кг.
Моята беше с 2 год гаранция - тогава не предлагаха 5г.
Машината работи затворена в шкаф поставена върху пералня. (подобен БОШ 9кг 1400об.)
Има неща които суши трудно като детски плюшени играчки пълни с вата. Но за тях сме и купили една метална кошница която се поставя вътре и не се върти, трудно сушимите неща се слагат на рафтовете на кошницата и машината се пуска по време (1-2-3ч) докато изсъхнат проклетиите.
Здравейте,
Искам да ви попитам дали някой може да даде характеристики за сушилня АЕГ - AEG Lavatherm T523
Искам да суша дрехи за новородено и искам да съм ссигурна, че сушилнята си заслужава. Ще я вземем втора ръка от Германия, а не мога да намеря абсолютно нищо. Ще съм много благодарна за малко помощ.
дават го за вълна, ние вълната си я търкаляме с памука.
Bosch Wool Basket Dryer Rack - WMZ20600
Да допълня за ZANUSSI ZDH-8333PZ гледах я на живо и казана е от поцинкована ламарина което ме отказа. Електролукс/Аег са с неръждавейка.