какво мислите за този абсорбатор струва ли си добър ли е някой има ли такъв вкъщи или подобен на този ?
искам да е нещо безшум и евентуално да се справя добре с пречистването на въздуха с капацитет над 550 600 кубика стаята е 30м2.
Благодаря ви!
безшумен аспиратор няма ,особено от тия дето смучат сериозно и вършат работа .. имам подобен ,600 кубика ,чува си се дори на 1 степен .. има нещо което трябва да знаеш при тия данни написани в линка ти - 600 кубика е максимално ,а 55 децибела - минимално т.е. на 55 децибела няма да смуче с 600 кубика ами с около 300 най много
.... а и "тихите" започват от цени около 1500 и ф-то на тръбата е не по малко от 150..
такъв модел ли си си избрал?? погледни този STRIP NT EG8 - твоето помещение е по-добрия вариант.Изпитана марка са
по принцип като избираш абсорбатор гледай данните по европейския стандарт EN 61591
Този пост е редактиран от bagerista9; 17-08-15 в 20:06.
главното изискване е да е безшумен и да има прикрепено стъкло отдолу около 500 600 куб. има ли подобни модели до 300 400 лв. TEST
гледам че навсякъде масово избягват да описват пълните характеристики... и не мога да се спра на никой (това със стъклото отдолу го иска жената и няма как да не и угодя аз по принцип съм против ..)
Много благодаря за отзивите!
тоя не си заслужава .. за половин цена се взима Hanseatic SY-3288B8-E1-C-600 или нещо подобно