Резултати от 1 до 2 от общо 2

Малка пералня за работни дрехи

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Малка пералня за работни дрехи

Здравейте
    Трябва ми някаква малка пералня за работните ми дрехи
    и гледам има :
    - Lamarque ~100лв 2 kg Мощност: 135 W , нагревател ??? (с центрофуга плюс 5-15лв 3,5kg Мощност: 250W)
    - Роса Мини 05 ~100лв 2 kg Мощност: 145 W , нагревател ???
    - Saturn~100лв 2,5 кг ,Мощност: 200 W , без нагревател

не зная коя е по добра и моля който има подобна да сподели,
    бих се радвал и на съвети ....
    Благодаря предварително.
    Този пост е редактиран от ivanxxx; 31-08-16 в 10:27.

2.  

3. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Отговор: Малка пералня за работни дрехи

Някой, който има момиченце в детската градина трябва да може да сподели мнение Ако ставаха нещата да се използват детски играчки за вършене на истинска работа, производителите на перални щяха да фалират. Каквъвто им вида и цената на гореспоменатите "неща", такава и работата, която ще свършат. Едно легенче от 3 лв ще има същият ефект, и в него дрехите ще се киснат, без да има реално плицикане и падане на дрехите от височина - това, което всъщност ги изпира. Много е сладък фактът, че не е нужна канализация, нито тръбопровод за да функционира въпросното съоръжение, но какво ни говори това?! - Че се пълни и празни на ръка, така както се плакнат и цедят и дрешките. Даже, за още по-голяма простота (простотия) няма и нагревател, а при 12*С вода от чешмата зимата, трябва в помещението или да има бойлер или котлон с тенджера или кана за гореща вода и т.н. Побират 1,3 - 2,5 кг пране. Таймер с 15 мин работа максимум. - Нормалните перални имат такава програма и тя се води "освежаване" на дрехите.

И аз имам дилема за възможно най - малката пералня в една стаичка 18м2- боксониерка. Ща, не ща - май ще е някоя от "отрязаните" с размери 80х60 и дълбочина 40 см. За около 4 стотака от техното, но ще е нещо реално работещо. Няма как, ще трябва и да се дупне, да се крътне за маркучите
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 67
    Последно: 02-06-16, 17:42
  2. Каква сушилня за дрехи да взема?
    От borko7 във форум Бяла техника
    Отговори: 14
    Последно: 30-01-15, 22:09
  3. Магазин за дрехи 65кв.м.
    От sinbad0 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 17-10-13, 13:23
  4. Пералня Wirlpool AWO/D43115-къса дрехи
    От hris_ във форум Бяла техника
    Отговори: 0
    Последно: 24-07-09, 17:21
  5. Български производител на дрехи
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 06-12-04, 21:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе