В средата кутията, само лампа ли е или бутон за включване.
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
В средата кутията, само лампа ли е или бутон за включване.
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
И диода и копчето са доблирани от платката и са изкарани на този бутон който има 3 волта лед и бутонче
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
А при теб предполагам си вързал директно Sonoffa ,без контактор нали.Но моя Бойлер е 3 kw и не знам дали ще издържи само с него.На границата ще е .Сега се замислих,да видя ако има място в тръбата в която влизат сондите на терморегулатора на бойлера и защитата ,да го управлявам със sonoff Th16,чрез термодатчика му по температура ,хем да знам и по точно температурата на водата ,но той пък не мери консумация.Освен да вържа и двата sonoffa
- - - - - - - - - -
А при теб предполагам си вързал директно Sonoffa ,без контактор нали.Но моя Бойлер е 3 kw и не знам дали ще издържи само с него.На границата ще е .Сега се замислих,да видя ако има място в тръбата в която влизат сондите на терморегулатора на бойлера и защитата ,да го управлявам със sonoff Th16,чрез термодатчика му по температура ,хем да знам и по точно температурата на водата ,но той пък не мери консумация.Освен да вържа и двата sonoffa![]()
Ако те притеснява мощността потърси solid state relay да го управляваш с sonoff а той бойлера .Screenshot_20190214-200910.jpg
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Sonoff Pow R2, поддържа ли термосензор? (Sonoff th16 го поддържа)
Изпратено от моят Nokia 7 plus с помощта на Tapatalk
Каква роля играе този сензор?
Замества този от бойлера, но не се поддържа от row R2. [emoji849]
Изпратено от моят Nokia 7 plus с помощта на Tapatalk
Е какъв е смисъла от него. Пускаш го на нощна тарифа със Соноф и си лягаш. Сензора с какво ще помогне?
Връх на мързелаЩом регулира съм съгласен макар, че аз веднъж настроен бойлера не си играя повече.