Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 17 от общо 17
Like Tree3Одобрявам

Бойлер с регулация по мощност

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Отговор: Бойлер с регулация по мощност

Майка ми е с ето този. Има 2 степени по 1 киловат. Тя си го кара на 1 киловат и си го пуска само вечер. Нищо не се товари, а и тя не бърза за никъде. Тя искаше такъв за да можело (цитирам нея) като изгори единия нагревател който тя винаги ползва, да превключи на другия докато ми останело време да отида на село да ѝ го ремонтирам и тя няма да е без топла вода. Също така се кара и на 2 киловата когато отидем цялото семейство за няколко дни лятото на село.
    https://boileri-bg.com/bg/boyler-eld...iran/p114.html

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2020

Отговор: Бойлер с регулация по мощност

Дано само да може бойлера да функционира така .
    Да си го представим като две електрически лампи . Или едната , или другата или заедно ( ако развия едната лампа да може другата да си свети самостоятелно с нейният ключ )
    Понеже аз подобни не съм използвал сух нагревател - а единствено с един 3kw класически който има контакт с водата .

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Hackoboy Виж публикацията
    Дано само да може бойлера да функционира така .
    Да си го представим като две електрически лампи . Или едната , или другата или заедно ( ако развия едната лампа да може другата да си свети самостоятелно с нейният ключ )
    Понеже аз подобни не съм използвал сух нагревател - а единствено с един 3kw класически който има контакт с водата .
    Днес имах възможност да видя как в вътре - видях че може само единият или само другият .
    Така че като изгори единият - почва вторият - и след това се сменят и двата

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Оптимална мощност на климатик
    От pdonev във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1
    Последно: 07-10-21, 10:15
  2. Консумация и мощност на рс
    От zakiid във форум Друга битова техника
    Отговори: 6
    Последно: 21-11-16, 22:41
  3. Компресори и мощност?
    От luboivanoff във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 23
    Последно: 06-03-11, 09:32
  4. Пускова мощност на LG GC-051SS
    От divxstore във форум Друга битова техника
    Отговори: 3
    Последно: 28-08-07, 16:43
  5. Полагане на кабел извън регулация
    От NaskoK във форум Мрежи
    Отговори: 1
    Последно: 03-06-04, 21:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе