Имаш грешка в изписването на модела. Ако е серия SFX не може да е 288, а е 28 и буква отзад. Другата възможност е да е серия SX и при нея има 288. И за двата модела информация има във тази тема, потърси с търсачката.
Преглед за печат
Имаш грешка в изписването на модела. Ако е серия SFX не може да е 288, а е 28 и буква отзад. Другата възможност е да е серия SX и при нея има 288. И за двата модела информация има във тази тема, потърси с търсачката.
Много благодая, ще погледна точно модела.
:)
купих си климатик Daikin F2 BTES-W7
интересува ме дали е тих и ще ми върши ли работа за стая с изолация отвън и отвътре ?
ако може и малко по вече информация за климатика
Изял/а си една цифричка според мен от модела на Daikin-а.
А и стая, стая... някаква универсална ли е - размери дай :)
стаята е 14 кв.м
иначе на вътрешното тяло пише:
S25BTES-W7
F2 BTES-W7
25 значи 2 500 Вт на охлаждане и малко повече на отопление.Така,че за твоята стая ще стигне.Беше по-добре първо да се консултираш,а после да купуваш,че можеше да те позасилят от продавачите.
celicata, модела е от 2001 година с охлаждаща мощност от 2.5 kW, консумация 925 W и COP 2.70 Отоплителната мощност е 3.4 kW, консумация 1020 W и СОР 3.33 При 2 градуса външна температура, отоплителната мощност пада на 2.6 kW За твоята стая, тази машина ще ти върши работа - в общи линии това е базов модел на марката за този период. Колкото до шума - Daikin са тихи машини, но много зависи от амортизацията на машината и как е бил обслужен преди да ти бъде продаден. Желая ти да си го ползваш много години.
предлагат ми SHARP AY-J40FX2 за 1299 лв. НО не мога да намера инфо за него.
http://translate.google.bg/translate...ial%26hs%3Dymd
Горният линк ти е инфо за машината, на 33 място е. 10 годишен е. От ниският клас. Цената е надута.
А тoва - toshiba RAS-321ED за 700 лв. струва ли си ?
Тошибата не е лоша за годината си на производство- 1997. Не знам от къде си и къде ти предлагат тези машини, но са доста стари и на високи цени. Само за пример ще ти кажа, че вчера избрахме за познат, а вече и монтираха Toshiba RAS-405PDR модела е от 2001-2 година , но е от най-високият клас и в отлично състояние и с монтажа му легна малко над 1000 лева.
Дай ми адреси или линк на фирмата от кадето сте взели тази Toshiba RAS-405PDR .
Може ли да ми кажете нещо за климатик Daikin A-2284 F 256TGX втора употреба е...Благодаря ви!
Да разбирам ли че A-2284 е номера на вътрешното тяло (нещо си объркал ми се струва) и F256TGX е на външното тяло? Защото ако е така, това не е окомплектован климатик...