Аз пък да отбележа, че посочения сайт е гнусен и неприятен. Набляга на оплюване и оклеветяване на конкуренцията, а не на прокламиране на качеството на собствените продукти и услуги. Такъв един подход, трудно може да спечели клиенти и определено подценява интелигентността на българския потребител.
На мен пък ми харесва. Има много истини написани там, неудобни за търговците продаващи тези марки. Съвсем основателно се набляга на точно определен сегмент от пазара, защото при него процентно измамите са най-големи. Харесва ми и не виждам нищо лошо в стила на писане или поднасяне на информацията. Информацията трябва да е поднесена по разбираем начин съобразно интелектуалното ниво на клиентите (в България).
Валенчо, това е сайт, който предлага черен PR. "Изберете си продукт - и ние ще го оплюем и омаскарим! Срещу съответното заплащане, разбира се. И понеже сме анонимни, офшорни, с регистрация в Тимбукту; можем да си правим каквото пожелаем - съвсем безнаказано, и да не си помисли някой, че може да ни осъди". Но не съм изненадан, че на теб ти харесва.
Не виждам нищо лошо в това да се предлага и такава услуга. Беше ми интересно да чета, вижда ми се свежо, дори се посмях, кара те да се замислиш дали дадено нещо е така, както се представя. Би ми било интересно да прочета подобни неща и в други области не само при климатиците.
Поднесената информация може да се приеме, че отразява индивидуалното мнение на написалият я, а пък всеки има право на мнение. Платили му на човека да сподели: мислите, а може би и опита си по даден въпрос, а също и какво е срещал написано из интернет по тази тематика. А в интернета има всякаква информация подкрепяща диаметрално противоположни мнения по даден въпрос.
valen1, това е чист SEO сайт. Написаното в него има единствена цел, зададена предварително срещу заплащане и целяща избутването на определени ключови думи нагоре в серпа на гугъл.
Без значение каква е тематиката, подобни инициативи са вредни и подвеждащи. Може да будят смях в разбиращите конкретната тематика, но пораждат погрешни впечатления в неразбиращите.
Имат инструкции и са в пъти по-хубави с по-добри параметри от вариантите за Европа. Сайта е "страшен" и пълен с лъжи.
Този пост е редактиран от dragozow; 02-01-13 в 12:28.
На този сайт пише много глупости и клишета на които може да се хване само човек никога не употребявал климатик.
Само празни приказки няма никакви конкретни факти.Всеки може да пише каквото си иска в нета
В нашата държава и това е възможно , все пак се продават само боклуци тук на високи цени .
БАЛЪЦИ МНОГО.............ще си изхвърли новата клима и ще си купи втора употреба.МИ НЕ МОА ГИ РАЗБЕРА.
Аз да пиша тук отзиви за по-горе цитираните Драмакс: биват. Шефа е много коректен (Драгомир), нищо лошо не мога да кажа за него. Търговеца там е иди-дойди... става, ама аз лично не съм очарован от него и бих предпочел да комуникирам направо с управителя. Техниците им също са без забележки. Уважават си гаранцията без увъртания и опити за измъкване (смениха ми дефектиралия след 2 дни работа климатик с друг без да мрънкат), което за мен е много важно. Общо взето съм доволен. Мисля, че пак бих пазарувал от тях.
Ако имаш пари за нов японски скачай. Ако имаш пари за Midea, Osaka, Neo и т.н. си вземи стар японски. Казвам ти го защото имам един купуван нов китайски и Daikin и Mitsubishi от изхвърлените на Сашо. Първото само прилича на климатик, до към -5 градуса върши някаква работа. Недостатъците са че пука, кашля, шумен е и като е студено го спирам. Японските работят незабележимо и ако си си сметнал кубатурата и киловатите на номинал на климатика няма да имаш проблем. Проблема идва ако искаш да топлиш голямо помещение с малък климатик, тогава не става. Тъста не ме послуша преди два месеца и се наби с 4 Осаки, сега в студеното включва един калорифер да помага на климатика и се тюхка. Щом няма недоволни собственици на изхвърлените е показателно.