Бих споделил отрицателното си мнение относно Драмакс в Младост. Първо цените на сайта им не са коректни и когато се обадих за информация ми казаха че били с 100лв нагоре. Ок, но след 2 месеца когато се наложи да купувам климатик ситуацията с цените от сайта им беше непроменена. Понеже знам какво искам им дадох параметри и ги помолих да ми дадат на мейла инфо с какво разполагат. Резултата беше че ми предложиха климатици с абсолютно различна от зададената мощност. Все пак реших да отида до тях и да видя на място, понеже разбрах че имат голям избор... Изборът се състоеше в климатици основно отпреди 10-12 години модели, които поне на външен вид бяха пълна скръб. Второто нещо което веднага ми направи впечатление беше че всички/или почти всички/климатици са некоректно обявени като параметри: климатици 9 и 12ки се продаваха съответно за 12и 14 та даже и за 16ки което е просто смешно и жалко. Специално един климатик който го бях проверил по японското сервизно и си беше 3.4кВт номинал се предлагаше за 16ка с номинал 5кВт и съответния човек ме убеждаваше как нищо не разбирам и прочее... Предложих му да изкараме от интернет информация на което той заяви че и да пишело друго това била мощността и цената, и аз сътветно бях дотук с тази фирма... Разбира се възможно е да има и доволни хора но аз споделям своя опит с Dramax