Мога да споделя наблюдения с моя климатик .При 17 градуса в стаята и стартиране на програма АUТО при зададени 22 градуса например, климатика започва да работи по следния начин.В началото около 3 минути започва да духа доста горещ въздух.После спира за около 1 минута ,след което продължава с относително по-хладна струя.Постига зададената температура за 10 минути и никога не я подминава.Ако я подмине спира да работи.....При HEAT,стартиране,пак 17 градуса и зададени 22 ,климатика започва да духа отново горещ въздух ,но не спира докато не постигне зададената температура.Това става за 5 минити.След което ,продължава с по-хладна струя.Подминава зададената температура и спира ,чак на 24 градуса.И в двата случая вентилатора работи на средна степен.При едни и същи условия сега в момента,при зададени 22 градуса, на АUТО ги държи точно толкова и не спира, а при HEAT 23 и пак не спира.Доста време го наблюдавам климатика и си мисля,че това са две различни програми.Така е при мен,не знам при вас как е.Първоначално публикувано от Vanquished