Е то така е много по-приятно и здравословно (20-22).Първоначално публикувано от Jackas
Аз на повече от 24 ми е неприятно.
Е то така е много по-приятно и здравословно (20-22).Първоначално публикувано от Jackas
Аз на повече от 24 ми е неприятно.
23-24-25 градуса е доста приятна температура, особено от парно. Климатикът духа и не е същото. Късо ръкавче, къси гащи в къщи и така. А на жената наистина са и все студени ръцете и краката. Аз все и се смея, но има проблеми горката. Парите, които давам, не са чак толкова повече от климатичните (закупуване - 1 Дайкин ще ми стигне за 2-3г. гориво + сметка за ток). Просто трябва малко повече труд . А и климатиците (имам 2) при мене не могат да виреят, защото съм в къща. Топля всичко, а не една мизерна стая. Дъщерята и баща ми са повечето време в къщи. Усещането е прекрасно. Само да е жив и здрав бащата (и неговата пристройка е вързана към парното на къщата), че да се занимава и да ми помага, защото още няма централна природна газ наблизо. Дойде ли, вече съм автономен и край и на хамалогията и парниковите ефекти. А вие си дръжте климатиците на 18-20 гр., че с тези теми за замръзнали клими.... Комшиите от една близка кооперация последните 2-3 дни спрели климите и взеха да говорят за водни ризи. А, аз съм на светлинни години по-добро от водната риза.
Julian, ако дойдеш при мен лятото в Плевен на 40-44гр. на сянка сигурно трябва да те реанимирам.
Отново да подновя малко темата : на 25 градуса функцията Dry за какво точно служи/като я пусна духа хладно/ и съчетана с Quiet харчи ли много ток или е по-добър вариант да пускам на Dry+Fan Speed Auto или Cool + Quiet ,че с тез деца у дома не смея да го пусна тоз климатик...ние се потим а те започват да кихат.
Функцията на Fan Speed изключва ли тази на Powerful/Quiet или може да се съчетава с нея?
" Dry " ---> обезвлажняване разбирасе на студено....но за нашия климат няма смисал да се ползва изсушава въздуха доста повече от " Cool " охлаждане ..... но ако ти е приятно на " Dry "
си го пускай