Отговор: Колко ми харчи климатика - Real Time
280-300 е и при мен ,отворени-затворени - все толкова.От 18 часа до 22 часа ми изгори 2 киловата,те това е положението.Пикова консумация след покой - 620 w.Средна 300 w ,а минимална 200 w като не съм в стаята и не е включен телевизор 40 инча LCD Samsung,греещ прилично,лаптоп и Playstation 4,които са си общо една духалка и гледам да не ги пускам много много.
21:30 и навън все още е 40°, а максималната днес беше 46°. Считано от 00:00 досега е навъртял 6 киловата. Моментната му консумация сега е 350 вата. Това е за 13ката Мирай(хол 20кв с постоянно отворени врати) , 10ката вероятно е по икономична.
46 градуса:scared:, леле каква пещ е при вас.
23:00 - 36° не се живее. Тошко се задоволява с 250 вата.
Къде ги гледаш тия градуси?
Актуализирах си местопребиваването, хората да не си помислят, че Емо Чолаков дава грешни прогнози за времето. :BigGrin
Цитат:
Първоначално публикувано от
ruuni9
В Пловдив вчера бе 42гр.
Сигурно...
Цитат:
ruuni9
В Пловдив вчера бе 42гр.
Напълно възможно. В 18ч. беше 39 гр.
В колата толкова показваше. По телефона е с 3-5гр по малко, защото ги мерят на сянка.
Цитат:
ruuni9
В колата толкова показваше. По телефона е с 3-5гр по малко, защото ги мерят на сянка.
Ми на сямка, то ако се мери на слънце.... Колата и телефона са много ненадеждни източници. То и затова тука се цитират едни температури, ум да ти зайде.
На колата си е много точно даже,стига да е седяла на сянка ,или да се гледа в движение ,при положение че е на огледалото от долната страна без да се напича директно.
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
ruuni9
Остави колата не е сигурен източник, за тази цел си има метеорологични станции с апаратура и пр.
Моментна консумация 410 вата (Мирай 13)
Прикачен файл 23786
MHI 25 zs-s нагласен на 28 градуса,за един час и половина изхарчи 370 вата.Преди това не е бил пускан да работи.Нямам предства добре или зле е.