Отговор: Колко ми харчи климатика - Real Time
И аз мислех че не е наред. Обаче, явно влиза в някакъв режим в който "едва крета".
що дразните Миланов сега :))
Миланов е наясно с нещата и това едва ли го дразни. Има доста други лауреати, които са сигурни, че "такова животно нема". :lol:
Сега е време отново някой герой да постне месечна сметка за ток 33.57лв. с 3 климатика, бойлер, печка, миялна и т.н. и темата отново става пълноценна.
То затова бях предложил темата да се прекръсти на "Вижте ми сметката........за тока". :lol:
Цитат:
Първоначално публикувано от
ruuni9
Тази сутрин в Пловдив 0гр, Тошибата настроена на 24гр, на уреда 90w. Работеше на супер ниска скорост, все едно на режим сън.
Колко градуса е въздуха пред турбината ? Ако е над 25 да си поръчвам и аз една такава машина от Али Баба !
Цитат:
ponyasd
Колко градуса е въздуха пред турбината ? Ако е над 25 да си поръчвам и аз една такава машина от Али Баба !
Довечера ще го измеря! Ще гледам да е тогава, когато показва същия разход 80-90w.
Със сигурност е над 25гр!
Цитат:
ponyasd
Няма да ти върши работа-дистанционното е с къщички. В Алибаба продават на контейнер и искат пари.
Цитат:
Alexi
що дразните Миланов сега :))
На milanov единият спРе да аРчи. Зеро. (Ако ще си ги мериме):)
Цитат:
milanov
На milanov единият спРе да аРчи. Зеро. (Ако ще си ги мериме):)
Как успЕ да го дресираш така? Да ноу-хауто!:)
В темата за продажбата на Дайсекая е написал човека - сдал е багажа (не Миланов, Тошибата :BigGrin )
Строши се май. Сега ще пускам тема "Счупи ми се климатика".....малии колко писане, какво е било, после какво е станало. Всичко от начало.
Цитат:
VanDan
В темата за продажбата на Дайсекая е написал човека - сдал е багажа (не Миланов, Тошибата :BigGrin )
:offtopic:Не бях видял, че му е отделил специална тема. Жалко за хайванчето /Дайсекая/. angel-emot
2 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 25194
Прикачен файл 25195
Прибрах се за малко и измерих и снимах. Задание 24гр, външна 3гр, влажността 93% по телефон.
Цитат:
ruuni9
Това е магията на не вакуумираната система :) Ако не сте объркали някой бутон на ДУ и е на охлаждане или пък уреда мери малко по-така :)... да Ви е честит и със много здраве да ви топли за малко пари!