Ти видял ли си как ги правят.Интересно ще е да споделиш.Първоначално публикувано от angel_ti
Ти видял ли си как ги правят.Интересно ще е да споделиш.Първоначално публикувано от angel_ti
Абе Мидейката работи добре както ти се случи, ама стане ли й нещо тръгваш по мъките като Панасоник.Магнум е под всякаква критика.
[/quote]
Това пък откъде го измисли?
mmНе мога да се съглася. Серията CN е добра, въпреки че е малко по-шумна от марковите климатици. Топли много и изобщо не замръзва. Шумът от външното тяло може да се избегне с малко по-старателен монтаж. Ако се укрепят тръбите и решетката на вентилатора. Моят е монтиран вътре в терасата и въпреки това не го чувам!Първоначално публикувано от angel_ti
по принцип 12CN не замръзва ако е правилно оразмерен, за цената си е добра машина, все пак говорим за 600 лв с вкл. монтаж - сещате се, че за тази цена няма как да получите безшумна машина с много екстри.
Но аз цяла зима наблюдавах точно такава 12-ка и мога да кажа, че няма никакво замръзване, и единствения кусур е повечкото шум.
Но примерно ако климата ще бачка в офис или работно ателие - няма конкуренция като цена.
Виж ако се мисли за вкъщи - не е удачен избор.
А на Angel_ti ще му покажа може би утре една снимка и пак ще коментираме.
не видях Делонги
Не са скъпи но прибират всички Мидеа ги прибира в джоба си .
НЕ СИ СЛАГАЙТЕ МИДЕЯ ЗА НИЩО НЕ СВЕТА !!!
И защо така мислиш?Първоначално публикувано от farkash
И как стигна до това " прозрение"....? Небето се отвори и един глас ти заговори....или нещо подобно беше...?Първоначално публикувано от farkash
преди 5 дена се сблъсках с една в една хотелска стая и ........ нямам думи
И така реши че нестават за нищо а ? Значи аз здраво съм се прекаралПървоначално публикувано от farkash
И аз ти се чудя много. Чета ти мненията! Гледам ти климите в подписа. И не мога да намеря разумно обяснение, освен мазохизъм.Първоначално публикувано от bobovo
Батка ако гледаш в подписа ми за CROWN то той е купен през далчната 2003-та год. Тогава го нямаше този богат пазар на климатици както сега.А пък за Nippona работи си много добре пък и го взех на много добра цена на която неможах да остоя.А за Midea изобщо не съжалявам. Да спомена и Haier-a и то дубичето си топли добре ама си е малко лакомко под -5.Първоначално публикувано от Kasap
И би ли ни обяснил защо? ....................Да не би "сблъсквайки" се с него да не можа да си го пуснеш........или буквално се сблъска с него след почерпка.Първоначално публикувано от farkash
То като се замисли човек и климатик не си слагайте ваобще....само духа.... почти безплатно.....Първоначално публикувано от farkash
В интерес на истината, човека е прав. Точно толкова, колкото ако беше написал - "Не си купувайте Дачия или Лада".