Мисля,че ще е полезно за всички.
Мисля,че ще е полезно за всички.
добави в анкетата " няма сполучлив" щото аз това искам да гласувам
еее, alexi, много крайно...
въпросът не е "кажете кой от ниския клас е добър колкото високия", а тривиалното "на кой минусите са най-поносими?"
С удоволствие щях да гласувам за Осаката ама тя е от по горния клас сигурно защото я няма във списъка
Да,Осака-та е от най-горния клас.
Crown DGZ 12 HR Компресор - Matsushita Electric. 5г. без профилактика изх.t.53гр. на макс.Невероятно но факт!!!
Аз имам Мидеа 12ка - голям буклук ама май е по-добре от Осака за тея пари (съдейки по Осаките с които имам достъп). Наскоро купихме и Самсунг (12?) за 500-600 лева, той пък е по-добре (не съм сигурен дали не е от стаята) и определено по-интелигентен.
crown, nippon general electric there is no such fabric. Crown= Galanz(fabrikata)=Elite=Neo i oste mnogo drugi, Nippon=Aux(fabrikata)=Treo=Kobe=Neo, GE gospod znae kude go praviat, redi godini be6e v Samsung. Ot vsi4ki spomenati mai AUX e nai-chitav kato fabrika
mod.edit FearMe
1. пиши на кирилица, ако искаш следващите ти постове да издържат повече от 15 мин
2. fabric означава "плат" :Р (хубаво е да демонстрираш знанияв някой език, ама когато ги имаш. no offence)
3. GE (General Electric) се прави понастоящем в турция, ако няма скорошна промяна
А, анкетата, според мен показва, не коя е най-сполучливата, а най-разпространената марка(вече,доскоро я нямаше, но може и да греша). Може би, ако бяха включени още марки, тогава....
Дайте да определим каква е границата за нисък ценови клас?Щото ако е 1000 лв,веднага изплющявам някоя конвенционалка на Дайкин за най-сполучлива.
според мен мидея on/off и сега наблюдавам NEO-18 629лв имам няколко сложени даржаха се добре при -12гр. на 407R ...ще видим ....
Аз си взех също Нео 12ка от ТМ преди 2 месеца на промоцяия за 299лв. и работи до сега без проблеми
Хайсенс (Hisense). Имам наблюдения върху няколко такива. Топлят, тихи, икономични, не замръзват, не бръмчат, не бучат. Кво повече да искаш.