DAIKIN FTX60F е за твоя магазин. Само дето свърши промоцията до скоро беше 1500лв сега пак си е на 1800 .
Преглед за печат
DAIKIN FTX60F е за твоя магазин. Само дето свърши промоцията до скоро беше 1500лв сега пак си е на 1800 .
велев........ ще бъде ли достатъчен,при положение че в бургас зимата е влажно.а ftx 71gv не е ли по-добрия избор,макар да е клас це(ако има значение).Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Витрината западно изложение ли е, ще напича ли директно слънцето през нея лятото?Цитат:
Първоначално публикувано от DUNDURMA
Този магазин самостоятелна сграда ли е?
да....лятото след обед доста пече,а магазина е в кооперация,а дърветата пред нея бяха одрязани и засети нови,но все още малки
Аз съм привърженик на по големи машини но все пак цената за 71 е още по нагоре а все пак няма хладилни витрини дето лятото бълват жега.
прав си велев,но за 200кинта разлика(ще ми го дадът на добра цена)си гарантирам комфорт дори и при голям студ,а и се предполага че при по-малко натоварване машината ще изкара повече.така,че съм се насочил към този модел,но и други предложения бих приел.
Браво за дория избор и начин на мислене. Обикновенно собственици на големи помещения желаят да минат тънко и ако може дори с една 12ка.Цитат:
Първоначално публикувано от DUNDURMA
Абе 10кв стъклоплакет, през тях, при пряко огряване лятото могат да преминат 8-10кв/ч.Цитат:
Цитат:
Първоначално публикувано от badr
Велев.Предполагам не си разбрал добре, че съм съгласен с твоето мнение относно по-мощната машина.Може да няма работеща хл.витрина и пак през тия 10квм стъкла да постъпи 8-10 квт/ч от прякото огряване.Цитат:
По мощната машина би имала резерв в случая.
благодаря ви-решението е взето 71-цата ще е,но само ме притеснява това,че е клас C и дали разликата в класовете при марковите машини е голяма(за консумацията на ток) или е просто търговски трик. а къде да го разположа.
Няма да е голяма разликата.Не ги мисли класовете.
момчета,къде според чертежа да сложа климатика.
Може да го сложиш на дългата стена.Но тук има особености които се преценят на място.
Как например ще се ограничи достъпа на хора до външното тяло.Мястото да предоставя удобство за обслужване на климатика. Разположението вътре в магазина и.т.н.
Много такива детайли, които могат да намерят цялостно решение като се разгледат възможностите.
Аз има MITSUBISHI SRK 35 ZJX-S.Той е супер.Сега ще го наблюдавам тази зима и ще ви пиша.За по-обикновената серия няма наблюдения.Преди година монтирахме MITSUBISHI SRK 35 ZGХ-S.Той е предшественика му и също върши работа..Пишете ми за впечатления, ако някой има повече от мен.Благодаря ви!
Многа са добри!