zl0star,много добра машина със сериозни килограми 13,5/37kg. със самопочистване на праховите филтри и двувълнова UV лампа.
Ето малко материал от руснаците:НСТ :: Новости :: General - Лучший дизайн в Японии 2003
zl0star,много добра машина със сериозни килограми 13,5/37kg. със самопочистване на праховите филтри и двувълнова UV лампа.
Ето малко материал от руснаците:НСТ :: Новости :: General - Лучший дизайн в Японии 2003
и аз да се похваля.Благодарение на Aleksandars се сдобих с тази машина daikin f28ctrs-w ururu sarara за помещение около 75 кубика юг,6см изолация и пвц дограма с ниско емисионно стъкло.за монтажа само
аз ви предупреждавах,че от САШО освен топло,малки сметки и японски дъртаци друго не можете да очаквате,но вие пак при него отивате
Днес на познат монтираха от НТТ-3 едно чудо на техниката ''изхвърлен'' RAS-281UDR.Модел 2010г.-да им се чудиш на японците на акъла,а и някои ще кажат,че сигурно е бил проблемен та е махнат,обаче всичко си заработи перфектно-красота.
На мен ми смениха моторчето на долната клапа на единия NDR -гаранционно.
Дикси тоя е бил мега турбо гъзар с връзки и за това е взел такъв климатик, но в крайна сметка те японците не са тъпи след като са го изхвърлили, пък ние тук им се радваме на боклуците. Сигурно е дал хилядарка, а може и повече- глупака, а знаеш ли какво Фуджи или Хитак чистак бърсак ново можеше да вземе.
красавец............в края на месеца и аз ша съ ФАЛЯ.
E,определено е над хилядарка,но просто търсеше качествен климатик,който да не го предава в студа и да е най доброто в момента,и като му предложихме този,просто се влюби в него-а и няма аналог от 220v.Пък и това му е първи климатик и летвата сега е дигната високо,а иначе го бяха насочили по изнанадолното...с машинки у познати,а сега не може да му се нарадва-и с право.Остана да си подмаже,да се свалят тапите от агрегата и да се нанася.
Браво, супер е, че и с оригиналното си външно тяло.
Вече и аз мога ,да се похваля
Днес ни донесоха и инсталираха нашата "красавица"
Постараха се момчетата и монтажа смея да кажа ,че стана доста прилично
Сега очакваме да захладнее за да я видим вече и в действие.
Като я включим вече за по-дълго мисля ,да й сложа един контролен електромер ,да видим и там какво ще покаже.
Обещавам пак да пиша ,за да споделя впечатления
Благодаря на всички за съветите и подкрепата
In-OutSide.jpgNocria-In.jpgNocria-Out.jpg
P.S. Може ли някой да помогне с превода на дистанционното ?!
От фирмата ми дадоха някакъв ,който обаче не е пълен - има бутони ,които не са описани и нямам представа каква функция изпълняват
И да не е на BG ,няма проблем...може на Английски ,Немски ,Италиански ,Френски ,Руски...нещо ,което да не е с йероглифи .
Предварително Благодаря
Този пост е редактиран от zl0star; 07-10-12 в 00:43.
Честито за машината, но ми се струва, че доста е качена към тавана. При тези модели, разстоянието от горната част на машината до тавана трябва да е поне 15~17 см.
честито,но от тук нататък ще искаш все по-добро(като мен,а в това няма нищо лошо,но струва лев).
Този пост е редактиран от DUNDURMA; 07-10-12 в 14:35.