Е, попрепихме малко, ама на машината ще и върви по вода и биричка...... :))
Преглед за печат
Е, попрепихме малко, ама на машината ще и върви по вода и биричка...... :))
Здравейте,
Някой може ли да даде информация за Daikin AN28CRS?
Дали ще е добре за стая 24м2 югозапад с 3 вътрешни стени и прозорец с врата от ПВЦ и добра изолация(като това е хол с трапезария и кухненски бокс(който е 3м2) и е натъпкана с мебели)?
В интернет намирам нещо че е 2,8кВ и е с COP 5,89 ама друго не намерих.
Във Варнаклима ми искат 1250 лева с монтаж - добре ли е като цена?
Питах ги за някоя Тошиба 285PDR или 285JDR или нещо подобно ама нямали въобще "14-ки" - само 12-ки и по-големи.
Аз съм от Бургас и тука няма да мога да намеря май :(
Ако може да предложите вариант за хубав климатик на 100В (нещо като горните две тошиби) от япония :) ще съм много благодарен (ама да може да стане за Бургас, тъй като ако ида в Пловдив и си взема оттам не знам кой ще ми го монтира в Бургас и дали ще има гаранция :sad:)
qwerty123 ,тоз дайкин излиза производство 2001-2002г. и за тези пари си е доста...Иначе ще ти върши работа за конкретното помещение.Иначе в Пловдив преди 2-3 дни имаше RAS-285PDR за около 850лв.мисля без монтаж -а и с малко пазарлък ще ''бутнете'' още малко цената предполагам-но трябва да си говориш с хората.А и наскоро четох тук,че са пратили 402SDR мисля, за Бургас по куриер,но с гаранцията -ще се разбирате,че се появяват нежелани явления после. :Drinks:
qwerty123, ето ти информация за модела...Ще ти е от полза. Тази цена която ти искат, не е много за този модел. Ако машината е в добро състояние, си заслужава всеки лев.
https://lh5.googleusercontent.com/-g...o%2BSarara.JPG
Забравих нещо важно. Става въпрос за дистанционното управление - ако не е оригиналното за модела, ще се простиш с функциите които предлага машината. Модела за тези климатизатори е от серията ARC438A.
http://f5.auctions.c.yimg.jp/f45batc...6244939504.jpg
Както винаги изчерпателен отговор,браво Aleksander :bravo
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307040961[/time]_________________________________________________
Страхотна машинаЦитат:
Първоначално публикувано от mvarbanov
Tя била друга работата...Архивите говорят. Та Сашо,значи със представянето на параметрите ,при тези градуси на охлаждане, е по коректно? :Drinks:
По принцип, аз лично предпочитам да давам пълна информация за моделите от които се интересуват хората и това е обобщено. Факторите при което се отчитат параметрите и се тестват климатизаторите и след това се стандартизират по JIS са много, но мисля, че това е информация която излишно ще затрудни обикновения потребител.:Drinks:
Благодаря много Aleksandars.
За нищо! :Drinks:
Сашо честито имам да черпя :Drinks: в Бургас
Като е станало въпрос за Тошиба ето ти един 285NDR за същите пари, колкото е и Дайкина. И тъй като не си посочил никакъв бюджет ще ти предложа още два модела, които са на Хитачи. Единият е EX40V (търсачката в сайта на Хитачи за Япония нещо не намира този модел), а другият е X40W.Цитат:
Първоначално публикувано от qwerty123
Фирмата е от Пловдив и сам ще прецениш дали да купуваш от там ако харесаш нещо. Успех :Drinks:
Kви са тия цени в тази фирма-луда работа.Дали продават нещо,или инцидентно разчитат на някой заблуден потребител?Гледам специално тошибата RAS-225UDR съм я взел с цели 300лв. по евтино-тук изглежда се лови риба в мътни води,или кой разбира -тук се спира. :081:Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
gnf, не че няма...просто инфото което предоставят, заблуждава тези които търсят...А ето и това което си търсил за модела.
https://lh4.googleusercontent.com/-C...RAS-EX40V2.JPG
тя е 40-ка МАЙ ndr-a за това толкова парички - поне им се разминава заглавието и модела отстрани. иначе за Модел: RAS-406NDR 1200 лева май не са зле ?
Възможно е, но нали за такива моменти те има теб :) :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от Aleksandars
Сега като се поразрових повече го намерих модела :) Това е Инструкцията за употреба и монтаж, оказа се, че е много добър модел от 2005г. с 10кг. вътрешно и 40кг. външно тяло.
estqwerty, сега видях, че в дясно е написано 406NDR, но пък данните са за 28-цата, а цената за кой от двата модела е само те си знаят.