Страница 37 от 102 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1528
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Втора употреба климатици - част 2

Е, попрепихме малко, ама на машината ще и върви по вода и биричка......

2.  

3. Тук е от
    Feb 2011

Здравейте,

Някой може ли да даде информация за Daikin AN28CRS?
    Дали ще е добре за стая 24м2 югозапад с 3 вътрешни стени и прозорец с врата от ПВЦ и добра изолация(като това е хол с трапезария и кухненски бокс(който е 3м2) и е натъпкана с мебели)?
    В интернет намирам нещо че е 2,8кВ и е с COP 5,89 ама друго не намерих.
    Във Варнаклима ми искат 1250 лева с монтаж - добре ли е като цена?
    Питах ги за някоя Тошиба 285PDR или 285JDR или нещо подобно ама нямали въобще "14-ки" - само 12-ки и по-големи.
    Аз съм от Бургас и тука няма да мога да намеря май
    Ако може да предложите вариант за хубав климатик на 100В (нещо като горните две тошиби) от япония ще съм много благодарен (ама да може да стане за Бургас, тъй като ако ида в Пловдив и си взема оттам не знам кой ще ми го монтира в Бургас и дали ще има гаранция )

4. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

qwerty123 ,тоз дайкин излиза производство 2001-2002г. и за тези пари си е доста...Иначе ще ти върши работа за конкретното помещение.Иначе в Пловдив преди 2-3 дни имаше RAS-285PDR за около 850лв.мисля без монтаж -а и с малко пазарлък ще ''бутнете'' още малко цената предполагам-но трябва да си говориш с хората.А и наскоро четох тук,че са пратили 402SDR мисля, за Бургас по куриер,но с гаранцията -ще се разбирате,че се появяват нежелани явления после.

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

qwerty123, ето ти информация за модела...Ще ти е от полза. Тази цена която ти искат, не е много за този модел. Ако машината е в добро състояние, си заслужава всеки лев.

Забравих нещо важно. Става въпрос за дистанционното управление - ако не е оригиналното за модела, ще се простиш с функциите които предлага машината. Модела за тези климатизатори е от серията ARC438A.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Пловдив

Както винаги изчерпателен отговор,браво Aleksander
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307040961[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от mvarbanov
    Както винаги изчерпателен отговор,браво Aleksander
    Страхотна машина

7. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Tя била друга работата...Архивите говорят. Та Сашо,значи със представянето на параметрите ,при тези градуси на охлаждане, е по коректно?

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

По принцип, аз лично предпочитам да давам пълна информация за моделите от които се интересуват хората и това е обобщено. Факторите при което се отчитат параметрите и се тестват климатизаторите и след това се стандартизират по JIS са много, но мисля, че това е информация която излишно ще затрудни обикновения потребител.

10. Тук е от
    Feb 2011

Благодаря много Aleksandars.

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

За нищо!

12. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

Сашо честито имам да черпя в Бургас

13. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от qwerty123
    Здравейте,

Някой може ли да даде информация за Daikin AN28CRS?
    Дали ще е добре за стая 24м2 югозапад с 3 вътрешни стени и прозорец с врата от ПВЦ и добра изолация(като това е хол с трапезария и кухненски бокс(който е 3м2) и е натъпкана с мебели)?
    В интернет намирам нещо че е 2,8кВ и е с COP 5,89 ама друго не намерих.
    Във Варнаклима ми искат 1250 лева с монтаж - добре ли е като цена?
    Питах ги за някоя Тошиба 285PDR или 285JDR или нещо подобно ама нямали въобще "14-ки" - само 12-ки и по-големи.
    Аз съм от Бургас и тука няма да мога да намеря май
    Ако може да предложите вариант за хубав климатик на 100В (нещо като горните две тошиби) от япония ще съм много благодарен (ама да може да стане за Бургас, тъй като ако ида в Пловдив и си взема оттам не знам кой ще ми го монтира в Бургас и дали ще има гаранция )
    Като е станало въпрос за Тошиба ето ти един 285NDR за същите пари, колкото е и Дайкина. И тъй като не си посочил никакъв бюджет ще ти предложа още два модела, които са на Хитачи. Единият е EX40V (търсачката в сайта на Хитачи за Япония нещо не намира този модел), а другият е X40W.
    Фирмата е от Пловдив и сам ще прецениш дали да купуваш от там ако харесаш нещо. Успех

14.  

15. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Като е станало въпрос за Тошиба ето ти един 285NDR за същите пари, колкото е и Дайкина. И тъй като не си посочил никакъв бюджет ще ти предложа още два модела, които са на Хитачи. Единият е EX40V (търсачката в сайта на Хитачи за Япония нещо не намира този модел), а другият е X40W.
    Фирмата е от Пловдив и сам ще прецениш дали да купуваш от там ако харесаш нещо. Успех
    Kви са тия цени в тази фирма-луда работа.Дали продават нещо,или инцидентно разчитат на някой заблуден потребител?Гледам специално тошибата RAS-225UDR съм я взел с цели 300лв. по евтино-тук изглежда се лови риба в мътни води,или кой разбира -тук се спира.

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

gnf, не че няма...просто инфото което предоставят, заблуждава тези които търсят...А ето и това което си търсил за модела.

17. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

тя е 40-ка МАЙ ndr-a за това толкова парички - поне им се разминава заглавието и модела отстрани. иначе за Модел: RAS-406NDR 1200 лева май не са зле ?

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    gnf, не че няма...просто инфото което предоставят, заблуждава тези които търсят...
    Възможно е, но нали за такива моменти те има теб
    Сега като се поразрових повече го намерих модела Това е Инструкцията за употреба и монтаж, оказа се, че е много добър модел от 2005г. с 10кг. вътрешно и 40кг. външно тяло.

estqwerty, сега видях, че в дясно е написано 406NDR, но пък данните са за 28-цата, а цената за кой от двата модела е само те си знаят.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 102 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе