Страница 87 от 102 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 1528
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2008

Re:Втора употреба климатици - част 2

Здравейте,препоръчайте ми магазин за климатици втора употреба в град Ямбол или Димитровград

2.  

3. Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от galinr
    Сигурно си е бръкнал в джоба и е решил че не си струва 40% повече пари за малко по-голям комфорт.
    не точно. След прочитането на няколко теми от форума, имаше хора с доста мнения, които точно това казваха, "щом само ще изстудяваш, няма смисъл от инверторен" и бях се приготвил за такива предложения.
    Общо взето разбрах, че климатика втора ръка е почти като при колата .. на късмет избора е 10 годишен Мерцедес или нова Дачия. Получих няколко ЛС и смятам да се възползвам от съветите и ако имам късмет ще имам лъскав Мерцедес или червена Дачия Благодаря на всички писали и продължаващи да пишат

4. Тук е от
    Jul 2012

Привет!
    Моля за съвет за климатик втора употреба:
    Имам помещение 44 кв.м което не се ползва постоянно за живеене. Идеята ми е зимата да се поддържа постоянна температура около 18 градуса, а лятото около 25.
    Помещението представлява нещо като 2 гаража свързани с около 2 метра дупка в стените.
    Благодаря предварително за всякакви препоръки

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от brutal
    Здравейте,препоръчайте ми магазин за климатици втора употреба в град Ямбол или Димитровград
    Здравей!
    Аз съм от Димитровград и преди 6 години си взех два втора употреба климатици от магазин в Хасково, намира се зад театъра на улица " Три уши".

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Veliko Tarnovo, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Виж как изглежда на стената тази машинка...Наистина, много добър модел.
    От два дни съм собственик на този модел MSZ-Z25P - W. Това което не разбрах за работата на климатика са няколко неща:
    Едното е, кога двата датчика за измерване на температурата на пода се включват, или са постоянно включени? Казаха ми, чеплазмения филтър и аспирацията се пускат от един бутон. Това означава ли, че работят заедно? Има две стрелки, които светят в зелено на дисплея, намират се точно в ляво и дясно от индикацията за температурата. Какво означават те, защото забелязах, че могат да светят по-отделно или да не светят? Благодаря предварително! Сега се запознавам с машината, а този Японски е малко труден

7. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от choki_ip

От два дни съм собственик на този модел MSZ-Z25P - W. Това което не разбрах за работата на климатика са няколко неща:
    Едното е, кога двата датчика за измерване на температурата на пода се включват, или са постоянно включени? Казаха ми, чеплазмения филтър и аспирацията се пускат от един бутон. Това означава ли, че работят заедно? Има две стрелки, които светят в зелено на дисплея, намират се точно в ляво и дясно от индикацията за температурата. Какво означават те, защото забелязах, че могат да светят по-отделно или да не светят? Благодаря предварително! Сега се запознавам с машината, а този Японски е малко труден
    Точно тези двете стрелки в ляво и дясно от дисплея, са ти за кой сензор за движение е включен/или двата(настройват се в три положения спрямо монтажа на стената).От бутона за плазма йон/аспирация може да спреш аспирацията ако искаш,а и плазмата с йонизатора-те са заедно.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Veliko Tarnovo, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Точно тези двете стрелки в ляво и дясно от дисплея, са ти за кой сензор за движение е включен/или двата(настройват се в три положения спрямо монтажа на стената).От бутона за плазма йон/аспирация може да спреш аспирацията ако искаш,а и плазмата с йонизатора-те са заедно.
    Тези два сензора са за движение или за отчитане на температурата? Аз разбрах, че са само температурни датчици.

10. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Сензори за движение-виждаш,че са разположени под определен ъгъл странично,а и този дето мери температурата е подвижен,и обикновено е в средата на вътрешното.

11. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте! Реших да си слагам климатик втора употреба. Моля за съвет относно моделите, които ми предлагат в магазина. Помещението е 3,5/5,5, височина 2,60, има изолация на едната външна стена и дограма на другата. Моделите са Sanyo CA22T, Mitsubishi T22F, National 22RCH и два модела на DAIKIN - R22CHDS и 22EDS. Тези са на цена 850 лв. с монтаж. Има и един Sharp T22SB с йонизатор и плазма филтър на 900лв. Чудя се дали си струват екстрите на последния , понеже климатика ще е в стая с бебе

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2011

Предварително се извинявам, че не съм прочел изцяло темата, но 93 страници ми се виждат много за краткото време, което разполагам. Решил съм да се обзаведа с японче втора употреба. Бях в един шоурум на подобни изделия и останах леко учуден от обясненията на продавачката, че показаните модели са произведени 2008-ма година. Огледах старателно наличните им табелки, но никъде не открих нещо, което да ми прилича на година на производство. Бихте ли ми казали как да разпозная кога е произведен един климатик? Благодаря предварително.

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Записваш точно означението на моделите и ги пишеш тук, тогава ще се разбере коя година са моделите.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от _juli_
    Здравейте! Реших да си слагам климатик втора употреба. Моля за съвет относно моделите, които ми предлагат в магазина. Помещението е 3,5/5,5, височина 2,60, има изолация на едната външна стена и дограма на другата. Моделите са Sanyo CA22T, Mitsubishi T22F, National 22RCH и два модела на DAIKIN - R22CHDS и 22EDS. Тези са на цена 850 лв. с монтаж. Има и един Sharp T22SB с йонизатор и плазма филтър на 900лв. Чудя се дали си струват екстрите на последния , понеже климатика ще е в стая с бебе
    Тези машинки са слаби за това помещение. Търси такива с номинална мощност на отопление 3.6 киловата.

16. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Помещението е 3,5/5,5, височина 2,60, има изолация на едната външна стена и дограма на другата. Моделите са Sanyo CA22T, Mitsubishi T22F, National 22RCH и два модела на DAIKIN - R22CHDS и 22EDS.
    Има и един Sharp T22SB .
    До тук се подразбира,че си с две външни стени,и само на едната има изолация и неясно каква дограма,топлещи съседи,желани температури. и т.н.?-имаше въпросник.
    Всичките тези 22ки(7ци) са слаби за теб,и не знам кой ти ги ''препоръча'' за близо 20м²?На теб ще ти са необходими машини с номинал 3,6~4,0kw.И преди да капарираш-пак тук да кажеш какво си харесал,а не след монтажа да пишеш...

Блу1 е писал вече...

17. Тук е от
    Jul 2012

Е ако дойде слабичък има и алтернатива - пеца на дърва че като гледам 3,6kW отиват към 1200 лв., а бюджета е ограничен. Май ще се ориентирам към sharp-a, че те долу-горе са с еднакви параметри ама тоя е по-новичък /2006г./ пък и с йонизатор :rolleyes:

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Е ако дойде слабичък има и алтернатива - пеца на дърва че като гледам 3,6kW отиват към 1200 лв., а бюджета е ограничен. Май ще се ориентирам към sharp-a, че те долу-горе са с еднакви параметри ама тоя е по-новичък /2006г./ пък и с йонизатор :rolleyes:
    _juli_ ,я ни осветли къде ги намираш тез цени(1200лв.за 3,6кв.)-все пак говорим за клими втора ръка?
    И щом си решил/а да си вземеш йонизатор за 900лв., никой не може да те спре!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 87 от 102 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе