Страница 7 от 102 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1528
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Втора употреба климатици - част 2

Че тя максималната му консумация не е ли 1810 вата?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2010

Преди около месец и аз питах същото за 28-ца Мицу , защото по ръководство е 20А , а получих 18А. Отговора беше че едва ли някога ще му се наложи да работи на МАХ. Ама мене ме съмнява че може да си докарам неприятности с 18А и мисля да си потърся 20+А. На моя климатик максимума е 1.96А.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivo6669
    Да питам колегите с PDR а и останалите от серията RAS. При режим дефрост дали са ви шумни машините,че някъде из форума някой беше написал че не ги чува тошковците. Аз определено го чувам как изстрелва фреона ако мога така да се израза.
    при моята 405 се чува дефроста също - трудно ми е да го опиша, но първо се чува едно изпъшкване, и после след като свърши отново се чува все едно се удря фреона в нещо- ей така си го обяснявам....

П.П. а и иво, я си оправи модела на климатика в подписа че си го объркал малко

5. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от marian1
    П.П. а и иво, я си оправи модела на климатика в подписа че си го объркал малко
    хахахахахаха

Колкото за другото и при мен е така с дефроста.....яко изпъшкване 2/3 мин пауза и пак..... За външното тяло нямам наблюдения тъй като е на покрива на съседната кооперация. качвах се скоро и освен шума на перките няма друг последно колко ампера трябва да е трафа, че да го погледна следващия път

6. Тук е от
    Dec 2005

И моят 255ПДР се чува веднъж в началото, когато започне да размразява, но не е чак толкова дразнещо, защото го прави сравнително рядко /за разлика от Дайкина в другата стая/ макар, че и шумът от него не е толкова силен.Имам и едно Санио от 1998 год. модел, което е на стария фреон и е много тихо по време на размразяване, но доколкото знам Санио имат някакъв специфичен дефрост режим, доста са го пипнали там жълтите.Новите модели на Санио сигурно не се и чуват, когато размразяват.Иначе, ДР серията на Тошиба е изключително качествена и си струва всеки лев, дори и за втора употреба, но над 1100лв с монтажа вече си мисля, че не е удачно да се дават за климатик на около 10 и повече години.

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Моя Daikin AR22FNS, 2006-та година също не съм го чувал да издава звуци. И вътрешното и външното работят все по един и същи начин. Външното трябва да се вгледаш в перката или да го докоснеш за да разбереш че работи. Не съм го изключвал от месец, през деня е на 23-24 градуса, а нощем на 21. Другия ми(китайски) размразява шумно, киха, кашля, ще се взриви...живот и здраве и Aleksandars ще сложи на негово място нещо от изхвърлените.

http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
    http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

http://sccca.net/earthcredit/EarthCr...hiryou07_1.pdf ето един интересен ПДФ, вътре в дясно, на предпоследната колона, се виждат мощностите на машините при 2 градуса. http://www5.tecnet.or.jp/AirPdf/Rac.pdf на този файл също има данни за мощност при 2 градуса 7 колона, като се брои от началото на таблицата.

10. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте. Имам въпрос за превод на дистанно управление. Ако админите счетат, че не му е мястото на този въпрос тук, моля да го преместят. Климатизатора е HITACHI RAS/RAC-40YBX2 - от далечната 1991г. Дистанционното е оригинално - RAR-OX1. Използвах основно трудовете на Мmitaka , както и на други съфорумци, но функциите на няколко бутона ми остават неясни. Подчертаните с червено бутони на снимката, са тези които ме мъчат. Ако забележете и други неточности по превода, казвайте да правя корекции.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Тук е от
    Dec 2010

TOSHIBA RAS-281ED problem

горната лампа свети и далната също като се редуват
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294742460[/time]_________________________________________________

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294742760[/time]_________________________________________________

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294746420[/time]_________________________________________________

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294761238[/time]_________________________________________________

Прикачени изображения Прикачени изображения

12. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от panko_gr
    горната лампа свети и далната също като се редуват
    Горната лампа със сигурност е за таймера,а за долната не съм много съгурен,но да не за мръсни филтри?и горната да напомня по време.

Де факто средната е за таймера-сега видях всъщност ,че са три лампи.

13. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Първата лампа е за активност на климатик премигва при дефрост,втората е за въведен таймер и третата - филтрите са замърсени

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

колега климатика изобщо неизка да тръгне само мигат лампите и това и мигането става много бързо

16. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

panko_gr пробва ли да ресетнеш дистанционното,ако трябва му извади батерийте, а климатика го изключи за десетина минути от захранването и му погледни и филтрите.

17. Тук е от
    Dec 2010

КОЛЕГИ ПРОБВАХ ВСИЧКО КОЕТО НАПИСАХТЕ НО ПАК Е СЪЩАТА РАБОТА ПАК МИГАТ ТЕЯ ЛАМПИ

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Климатика приема ли сигнали от дистанционното-можеш ли да го пускаш,спираш от него?Анулира ли таймера на цяло ако си му задавал нещо?Външното тяло прави ли някакъв опит да дръгне-включва ли се нещо?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 102 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5339
    Последно: 28-02-25, 05:53
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе