E бравос-дълга и безаварийна-този модел си стана най-масовия от тошибите май?Първоначално публикувано от kokicha
E бравос-дълга и безаварийна-този модел си стана най-масовия от тошибите май?Първоначално публикувано от kokicha
Николай, няма как да не те стопли...Тошиба е! Колкото заслуга имам аз за монтажа, толкова има и брат ми Станимир (Stanimirs). Надявам се, да нямаш нищо против да покажа твоята "климка"?!
Taka e !Заслугата е на двамата.Благодарско и на двама ви.
В тази връзка Сашо,на kokicha като му се появи на дистанционното този усмихнатия симпатяга-по долу,какво,ще рече тази функция?Мисля,че ще му е от полза,а и не само на него- пък и да се напише,нещо стойностно днес в раздела.
Доколкото съм запознат, този симпатяга май се появява когато търсената температура е в границите на препоръчаните за съответния режим - при режим охлаждане 27°С~30°С, при режим отопление 22°С~24°С...Сам знаеш, че параметрите на моделите са при 20°С вътрешна температура при режим отопление.
Ехееееее, айде, честито, станахме вече страшна сила, модела взе да става масов. Ще го стопли, и още как.
Чееееееееессссссссссссссстииииииииитоооооооо,Toshibata e голяма силаПървоначално публикувано от edi1
Честито. Със здраве и удоволствие да си го ползваш. Дълга и безавариина и т.н. Тялото поне от снимката не изглежда да е боядисвано? Би ли споделил на външен вид отблизо като ново ли изглежда? Ако не е тайна би ли споделил колко ти стува удоволствието, може и на лични. Благодаря и още веднъж честито. :rolleyes:
честито, и от мен.
това е 2003 та година модел ?
на мен ми харесват udr i sdr заради черната линия по тях ако искочи нещо такова до месец два може да скоча на едно такова.
......джапанклима се оказа че част от климатиците им предлагат с различни външни тела......
justify, ако обичаш посочи някой на който сме му продали климатик с различни тела.
Що не си оправите сайта малко за климите на килограм ? Малко инфо за коп-овете, някоя снимка, а пък ако пише и годината на модела, цена няма да имате. Такъв сайт само с емблемки директно го подминавам. Търся си младо Тоше на 1-2 годинки 22-ка. Ама как да разбера нещо с такава оскъдна информация...Първоначално публикувано от py4
По цената! тия 700лв. ги забрави,а ги умножи... (коефициентът зависи дали е работил или не),като става на въпрос за върховите серии.Първоначално публикувано от kalcheff1
Интересува ме само копа, че тока си е .... Преди месец бях видял Тоше 22-ка за 700 - 800 кинта , не знам монтажа дали влиза, без екстри, с коп по памет 6 или близо до 6. Модел 2010 !!! Казаха ми че бил мострен. Ако всичко това е вярно, едва ли ще ме чака още , но ще проверя в понеделник. Магазинчето е на няколко месеца и се надявам малко да подбиват цените, поне първоначално. Утре отивам с химикал и лист да видим какво интересно има. Направи впечатление, че нещо цените не са се раздвижили на таралясниците във Вн. из другите фирми.
за 7-800 кинта с монтажа, мога да ти предложа 2010-та година една мнооооооого хубава мидеа. японски климатик с коп 6, без никакви екстри (то няма такива климатици с коп 6 и без екстри), 2010г.(ако има въобще толкова нови), мога да ти предложа за не по-малко от 800лв без монтажа.
kalcheff1, това си е супер оферта,не е за изпускане-възползвай се!Първоначално публикувано от py4