Модела е от 1997 година, от вън е с два вентилатора ако се не лъжа. От серията Eolia скрол компресор здрав като чук. Другото ми се губи.
Модела е от 1997 година, от вън е с два вентилатора ако се не лъжа. От серията Eolia скрол компресор здрав като чук. Другото ми се губи.
Благодаря! "Здрав като чук" звучи доста обнадеждаващо.
Дано е от старите руски чукове,че сегашните китайчета като замахнеш само и вече се е разпаднал.Имам чувството,че дръжките са от липа или от още по-меко и слабо дърво,хихихихихи...
Здравейте, искам да помоля за помощ/информация: касае се един климатик NATIONAL - CS22RBE, ако може някой да ми каже какво означават различните цветове диоди по вътрешното тяло.
Благодаря предварително!
selium .
А нямаше ли да е доста по лесно и за теб, и за другите участници,да направиш една свястна снимка?
За подобни неща, си има друг раззел във форума!
Сори! Не продавам аз.
Благодаря много за бързия и точен отговор!Първоначално публикувано от ceco.bojkov
препоръчайте къде да разгледам за втора употреба
Здравейте , имам въпрос към клуба на знаещите, тъй като лично аз трудно намирам данни в интернрт.
Ще върши ли работа Fujitsu ASD285E1 за 50м3 стая в къща с хубава дограма , но без изолация при климата на Севлиево?Каква е кривата на мощността при отрицателни температури и има ли екстри модела? Въпроса разбира се е за режим "жега".
Благодаря предварително.
Машината е идеална за 50 кубика.Първоначално публикувано от alfonso
Низходяща.Каква е кривата на мощността при отрицателни температури
Този форум все повече се изражда в "кой е по-остроумен и кой по-малко и по-безполезна информация ще даде" !
Вие питайте , ние ще си се бъзикаме...............ако не питаш пък ...абе байно ти що първо не питаш ами първо купуваш , а сега си е твой проблема и т.н.
Само се спамят темите от остроумници и се размиват така че на сериозен човек да му се отще да пита или отговори..И да има знаещ който иска да отговори трябва да се върне назад през няколко поста остроумия и недомислици за да разбере какво точно се пита.
Не случайно в България казват -Викам ти майсторе , че не ти знам името , ама като ти гледам майсторлъка.................
Има съфорумници които се включват с малко но полезни постове и такива които си убиват времето в кибиткане пред компютъра и ръсене на мозъци.
Благодаря на първите.
Alfonso макар и шеговит поста на Касапа е точен. Машината е идеална за твоето помещение. Модела е 2005~6 година има функция самопочистване, за плазма не съм сигурен трябва да се разгледа обстойно инструкцията. Точно за този модел не знам какъв е копа при -15*С , но не е по-малък от 2.5. Ето ти линк към ръководството http://www.fujitsu-general.com/jp/su..._2005_d_pb.pdf с преводача на гугъл можеш всичко да си преведеш. Модела е среден клас за японският пазар и ако е запазен ще ти върши чудесна работа.
Alfonso това са параметрите на климатика както колегите казват ще ти върши работа за 50м3
година на пройзводство 2005
захранване монофазно 100V 50/60Hz
хладилен агент R410A - 1.05 kg
Параметри при 35°C външна температура:
冷 房Охлаждане : 2.8 kW (0.5 ~ 3.7)
Консумация : 555 W (125 ~ 1010)
COP 5.05 коефицент на преобразуване
Параметри при 7°C външна температура:
暖 房 Отопление : 3.6 kW (0.5 ~ 5.7)
Консумация : 675 W (100 ~ 1335)
COP 5.33 коефицент на преобразуване
Параметри при 2°С външна температура:
暖 房 Отопление : 4.1 kW
Консумация : 1180 W
вътрешно тяло : 10 kg 283 X 790 X 230
външно тяло : 33 kg 540 X 790 X 290
Няма плазма. Alfonso, относно кривата на мощността съм ти дал възможно най-точния отговор, който можеш да получиш, та недей да се пенявиш, като македонец.Първоначално публикувано от BLUE1