Доста запазено изглежда на снимката.
Виж как изглежда на стената тази машинка...Наистина, много добър модел.
Mitsubishi MSZ-ZR25P
Модел: 2004~2005/R410А/Made in Japan/100V
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27° в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.5 (0.3 ~ 3.5) kW
Консумирана електроенергия: 440 W (55 ~ 940)
COP: 5.68 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20° в помещението):
Отоплителна мощност: 3.0 kW (0.3 ~ 6.8)
Консумирана електроенергия: 505 W (55 ~ 1840)
COP: 5.94 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура (20° в помещението):
Отоплителна мощност: 4.9 kW
Консумирана електроенергия: 1630 W
COP: 5.81 (средна стойност)
Супер стои-пък си и пише ''premier''-с два обемни датчици,но не мери t° на пода май?И аспирацията не само изхвърля замърсеният въздух,но доколкото разбрах и вкарва филтриран от вън?Първоначално публикувано от Aleksandars
От това, което дава Сашо, определено си заслужава машината.
Добре изглежда след боята на основата и капака.
При този модел, аспирацията не е свързана с идеята да изхвърля въздух извън помещението. Това е първия модел на Mitsubishi снабден с такава система, като всички модели от серията ZR・Z・WR・W са снабдени с тази екстра. Системата генерирара във външното тяло активен кислород, чиято цел е да се прекарва през филтрите с които е снабден модела (филтри, чието изпарение чрез добавения кислород, създава антдиоксанти във въздуха). Тези филтри са консумативи и се сменят през определен период от време. Модела може да обогатява кислорода в помещението до 20%~30%, като допълнителна ефект за почистването на въздуха има и плазмения филтър с който е снабден модела.
Може и боица да е, ама по-важни са показателите му според мен.
По това което виждам от снимката, на 99% съм сигурен, че основата не боядисвана, както и самия капак.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
И на мен ми хареса като функции и параметри и затова ще се слага.Първоначално публикувано от edi1
Пустата му козметика-но на фона на всичко останало си струва.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Ето и плазменият филтър,а и праховите филтри са като 3D:
Модела си заслужава всеки лев, колкото и да струва...
А аз съм напълно сигурен дори знам в коя фирма ги боядисват така.
Ми като знаеш... Ходи ти боядисят некоя Мидея - белким я докарат на параметри.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Ех мама всичко ново е едно добре забравено старо! Рокфелер взел една ябълка, след това я лъснал малко пък после я продал, а със спечелените пари си купил две ябълки. Евала за това
Когато им дойде времето за смяна, тука в БГ намират ли се нови и скъпи ли са?Първоначално публикувано от Aleksandars