Търся двигателче за вътрешния вентилатор на национал CS-22RKH-W
Търся двигателче за вътрешния вентилатор на национал CS-22RKH-W
Поръчай си го в сервиза на панасоник. Няма да е евтино. Другия вариант е да му смениш лагерите ако в това е проблема.
То е за японче, едва ли тук в сервиза ще има. Но пък може и други мотори да стават.
Може и да има. В момента няма как да проверя. Ако се сетя може да проверя.
Проблема му наистина е в лагерите. Само че, май е капсулован и ако го отворя не знам какво да сложа и как да го затворя. Точно сега не му е времето да експериментирам - задава се студ и климатика трябва да работи. Идеята ми е да го сменя с друго.Първоначално публикувано от Julian
Очаквам включване от хората дето се занимават с "японски" климатици.
Не е капсуловано и се сменят за около един час , повече ще се забавиш да търсиш двигател и е около 180лв , а лагерите по-малко от 10лв.
Ko рйечи? Как 180 лв таз пръцня? ай стига бе, да не е с диамантено-платинени четкодържатели и да има памук за крепене на мАкАри...... ти ме уби
Да се надяваме че няма да търся такова от 180лв.Първоначално публикувано от marian1
Един от сериозните хора(да не кажа най-сериозния) във форума се нае да го отремонтира.
Засега минавам на този вариант. Ще пиша как се развиват събитията.
Лека вечер на всички включили се в дискусията
Ами имам Панасоник на който исках да сменя това моторче и ми дадоха от сервиза на техномаркет тази цена.Първоначално публикувано от marian1
Щом е само за лагерите-не е проблем да ти го отремонтират,стига да попаднеш на хора,които с това се занимават и няма да им е за първи път.За около 15мин. и си готов.
абе я някой от майсторите да каже как се отваря това .. на моя панасоник веднъж го сменях с ново ( 160 лв) и сега пак е за лагери .. а старото го прецаках опитвайки се да го отворя .. и то беше за лагери ..
отваря се с чук, мерак и поялник .при събирането ще са ти нужни каноконлит,внимание и сода.успех!
Отварянето не е толкова проблем - по-скоро майсторлъка е в затварянето!
абе отворих го аз ,първия път му смених лагерите заработи но нещо не случих на лагери и изкараха само 2-3 месеца .. при повторното отваряне и затваряне работи само на максимални обороти .. отворих го по платката няма нищо видимо то има 5 чарка на кръст там .. в момента ползвам другото ,имам 2 но и то май е за лагери .. тия моторчета на Панасоник са им слабо място ,другите клими нямат такъв проблем...