Малко по Сталински-няма чиния,няма проблем.За много години на всички настоящи и бъдещи ползватели на форума.Първоначално публикувано от lada2107
![]()
Малко по Сталински-няма чиния,няма проблем.За много години на всички настоящи и бъдещи ползватели на форума.Първоначално публикувано от lada2107
![]()
Аз също съм забелясал такъв звук "бръм" особенно когато увелича звука на ЛСД-то а в стаята няма климатик а (камина) , също така и в приятелката ми съм го забелязал , просто трябва да командваш звука само с едното дистанционноЗа много години на всички .
И има ли разлика с кое точно? :rolleyes:Първоначално публикувано от ceco.bojkov
Значи най-добре е да е само с това на телевизора ... пробвай да увеличаваш и от двете и сам ще видиш разликата , П.С. неможе да ти е на МАХ от оригиналното дист. и след това да овеличаваш и с това на Булсаткома
По принцип най-добре е когато приемникът е усилен докрай, а телевизорът е на нормално за слушане ниво - тогава брумът не се усеща почти. Но пък тогава не можеш да увеличиш още звука от приемника докато гледаш ако има нужда, трябва да вземеш дистанционното на ТВ.
Голямо неудобство си е тоя булсат. Аз си гледам цифрова кабелна с вградения тунер на телевизора, няма по-голям кеф - едно дистанционно и перфектна картина. Но май сме за другия подфорум.
Здравейте, мааанете тия бабешки раоти с намаляване от TV и ко ли още не. Всичко е от SUPPER калпавия кабел на булсата, сменя се с читав и всичко е ОК.
Май точно в това е целия проблем! Видя се и от другата тема за Булсаткома и климатика.Първоначално публикувано от lada2107
При мен като си забия кабела от компютъра в телевизора да гледам някой филм трябва да извадя scart кабела на Булсата защото има едно дразнещо мигане. На други два контакта имам по един приемник и един климатик и няма проблем.
На сто процента проблема идва от скарт кабела.Едно приятелче имаше брум в лсд-то и след смяна на кабела предоставен от местната кабеларка,с друг от техното-но над два пъти по дебел и тежък всичко си заспа.Явно при по тънките не са свързани всички компоненти на буксата,и не е добре екраниран.
Проблема не е във всички компоненти на буксите, а в кофти изпълнените маси. Ако някой иска може да си направи следния експеримент - с някаква жичка която имате под ръка свържете RF (антенния) изход на булсат приемника с антенния вход на TV-то (само външната им обвивка) и шумът осезаемо намалява. Ако използвате парче коаксиален кабел със съответните букси от двете страни и свържете TV-то и булсатския приемник, брума може и съвсем да изчезне (естествено си ползвате SCART-a за картината, коаксиалния само като допълнителна маса).