Някой може ли да ми каже на 100% ,дали трябва да си връщам антената и приемниците на булсатком при положение че задължителния срок на договора е приключил преди 4 години сега ме карат да им го връщам
Някой може ли да ми каже на 100% ,дали трябва да си връщам антената и приемниците на булсатком при положение че задължителния срок на договора е приключил преди 4 години сега ме карат да им го връщам
Разбира се, че трябва да ги върнеш освен ако не си ги платил при плащането на последната такса.
Хм... антената и приемника по спомен струваха левче след изтичане на договора и се плащаха следващия месец, след изтичането му... Тоест, трябва да са платени преди 4 години.
Без да съм напълно убеден, аз съм на противоположно мнение - не трябва да ги връщаш.
Аз поне не съм ги връщал, още по-малко да плащам нещо вповече последния месец. Просто почнаха да не ми харесват, не си платих в началото на месеца и съответно след няколко дни ми спряха сигнала...
Така е, струваха някакви левчета, но трябваше да се купят по спомени с последната такса за да бъдат твои ...ако не го направиш и прекратиш да си плащаш си искат обратно оборудването.
Зависи кой какво е плащал при инсталирането на услугата , едно време когато стартираха мисля че абоната плащаше 180 лева и това включваше приемник и антена , дори нямаше и договор . След време към 2006 и аз си сложих легена - беше на промоция за 48 лева като във договора пишеше че антената остава моя собственост а приемника е на булсат .
Прочети си договора какво си плащал на времето , но приемника гаранция е техен и трябва да го върнеш .
Аз след 3 години се отказах от тях и после ми мрънкаха за приемника .... но и сега си е в къщи , то и без това не струва и 5 лева беше от ония делти без дисплей .
Дали някой е запознат какво става с IPTV платформата на Булсатком ? Вече втора година я чакам и дали изобщо ще се пусне?
Този пост е редактиран от ceco7; 08-05-14 в 19:53.
Те и спътник щяха да изведат във орбита Булсат умря - поел е пътя на ония другите , не им помня името тотал тв ли бяха последно .
ПП. което изобщо не е на добре да остане само един сат. оператор - дано това да не се случи .
Този пост е редактиран от jonov; 08-05-14 в 19:59.
Никакви подобрения и нови канали , дори и SD , липса на приемници а и също така и продаването на ония супер канали със ритнитопковците просто е въпрос на време докато излезе докрай реалния брой абонати и плащането на задълженията към медиите .