Този панасоник е доста слаб на отопление 3.6кв. Другите модели са до 4.2квЦитат:
Първоначално публикувано от aruba_man
Преглед за печат
Този панасоник е доста слаб на отопление 3.6кв. Другите модели са до 4.2квЦитат:
3,6 номинал за 14 м2 си е добре. Ако му е малко, да скача на Хитачито. :)
+1 В шуменския форум се продава едно за 1000лв. :Drinks:Цитат:
Е, поне си видял с очите си, че хората там ме слушат и си пазаруват Хитачита от ТехноМаркет! :Drinks:
Беше ми подадена грешна информация-височина 2.8м. Търсим 12ка.Цитат:
Първоначално публикувано от deian
А по напред в темата бях попаднал на коментар че инверторните се скапвали много бързо?
Това е много интересно становище. Впрочем има няклолко "световно известни" инвертора в този форум, дето отдавна са навършили пълнолетие, ма не щат да се скапват михлюзите. :tazЦитат:
Първоначално публикувано от penkoyordanov
За 14 м2 на 2,80 (39 м3) търсим 9-ка, не 12-ка ;).Цитат:
Малко над 1000 лв? 1099 лв без монтаж GE25VA на Mitsubishi.
И какво му е слабото за 14м²?С параметри (0,6~3,6~5,3) спокойно ще си грее и по голямо помещение,като и сега му се падат по 90w.Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Търся 12ка не 9ка...!
Какви са отзивите за Fuji?
Остави ни ние да преценим какво търсиш, защото мога да ти дам "9-ка" по-мощна от "12-ка". Опиши какво е помещението - къща, блок (тип), изолации, дограма, желана температура и населено място. И дали можеш да заделиш едни 100-200 лв над заветните 1000 за нещо, което си струва.
Помещението е стая от апартамент в панелен блок, две външни стени които имат топлоизолация (едната външна и вътрешна, другата само вътрешна) има PVC дограма, желана температура предполагам 20-22(ясно е че няма да е като с циганска любов), населено място Димитровград.Цитат:
Първоначално публикувано от deian
Всякак си за 9-ка. Трябва ти номинал на отопление 3 kW.
Да добавя и аз една интересна случка, когато ходих да си избирам климатик. Минах през Булклима в Пловдив и служиелката там ми каза така:
Ами на Вас ви трябва мощност към 5 кв за 24кв.м. Съответно вика в стаята, където е бокса, предполагам готвите и котлона отделя 1кв. мощност и мисля, че ще помогне на климатика да се справи...
:ole :bravo :-memnon :yikes аз топля 24 м2 с 3,8 Кв с санчо от потписа а тя ... че и печката в сметката ........... :-memnon
Ако все още не си купил, има много хубава промоция от утре. Кеф ти 9-ка, кеф ти 12-ка. :)Цитат:
http://www.technomarket.bg/products/...ras-rac-d10ex3
http://www.technomarket.bg/products/...ras-rac-d14ex3