Имам Саньо на 100 в и Хитачи на 220. За Саньото няма забележка, Хитачито за нищо не става. За съжаление и двата ги няма в анкетата!?
Имам Саньо на 100 в и Хитачи на 220. За Саньото няма забележка, Хитачито за нищо не става. За съжаление и двата ги няма в анкетата!?
ППосочил съм най коментираните климатици. И rist целта на анкетата е с Ваша помощ да се насоча към МАРКА и след това ще гледам за конкретни модели.Първоначално публикувано от r_gadzhev
Още в началото подозирах, че това е целта на анкетата, така и стана Начина, по който си задал въпроса всеки ще почне да описва климатиците, които има и ще стане един "компот" в главата ти, защото едни ще са доволни от един и същи модел, а други не.Първоначално публикувано от bullet_pc
Много грешно си тръгнал да избираш марка, защото всяка марка си има добри модели. Да речем Саньо е доста коментирана марка във форума ама на 100 волта, тъй като моделите на 220 волта са рядко предлагани да не кажа изобщо не се продават в БГ, а и да се продават са на цената на една 100 волтова такава.
Насочи се към два-три модела и избирай между тях
Ми хубу де, да ме баннат! Иначе, не си прав - има предлагане на европейски модели в България. Ама и цените са едни...Да речем Саньо е доста коментирана марка във форума
Тамън мислех да си взема и едно Дайкинче кви са тия работи???Първоначално публикувано от biro
.. а и Саньо няма в анкетата, имам едно дърто инверторче на Р22 уникално е !!!!
климатика е само един -Тошиба RAS-13PKVP-E Super Daiseikai 5
може и една 10-ка пак от същия.
ако имам пари за горните два - хвърлям дайкина през терасата долу!
Дайкин, Фуджитсу, Тошиба, Митсубиши и т.н. от 1000 лева, ще работят като Мидея от 1000 лева. Няма как Тошиба от 1200 да е по-добра от Дайкин от 2500. Или Дайкин от 1500 да е по-добър от Хитачи за 2500. Анкетата ти е безсмислена, веки ще похвали неговия - никой няма да си остави магарето в калта! И аз знам, че подовите модели на Митсубиши са по-добри от тези на Дайкин, ама единия е 1700 - другия 2500. Знам, че Нокрия 14 е по-добра от FTX50, ама единия е 1500 - другия 2500.
Добре де, насочил съм се към тошиба, дайкин или фиджитсо тук говорим за около 3000 лева с монтажа. Въпроса е за тия пари кое по доброто. Стай 20 и 12 кв. И в предишни постове съм Ви питал и както се изказвате всеки ще ти каже различно.Едно знам и трите модела ще ми свършат работа, но много държа на консумацията.
хе хе хе ако имаш по 3 хилки за всяка стая става тошиба.
ако нямаш минаваш на следващите вариянти в списъка. в предишните теми се изписа народа. горе долу знаеш на всички мнението
Е чак по 3 хилки за стая не. По една и половина за стая. Тошиба за тия пари няма ли свястна?Първоначално публикувано от estqwerty
Или да минавам на дайкин !
3 бона с монтажа ли ? И къв ще да е този дайкин за 1500лв с монтажа? Бягай далече от ATXS25E Siesta!
bullet_pc, ти имаш една тема в която се разискват подходящите модели за стаите. Защо тръгна "по друг път" за да избираш климатици? Като прегледах пак другата тема видях толкова добри предложения, от които все нещо трябва да е привлякло вниманието ти. Моя съвет е да се върнеш там и да посочиш кои модели са и да се разисква върху тях, а не тука да се занимаваш с глупости. Видях че този модел го няма сред предложенията там, можеш да му "хвърлиш" едно око, за малката стая е.Първоначално публикувано от bullet_pc
Колкото повече теми пускаш за да си избереш 2 машини толкова повече след като ги избереш ще ти се набиват отрицателните мнения за тях. Щом слагаш лимит на парите ще трябва да направиш компромис с нещо и да се примириш с възможностите си. А после ако можеш се радвай на покупката си.
bullet_pc хубаво си пуснал темата но си пропусал и две много добри марки при климатизаторите Санио и Хитачи