Стига бе! Мълвата твърди, че ти правел безплатни монтажи - за това толкова го хвалиш...Първоначално публикувано от climamarket
Стига бе! Мълвата твърди, че ти правел безплатни монтажи - за това толкова го хвалиш...Първоначално публикувано от climamarket
не са безплатни - мразя това определение - те са просто ВКЛЮЧЕНИ в цената на климатика, защото ако само погледнеш какви цени се мъдрят в ценовата листа ще видиш за какво става дума...
за справки:
http://www.climamarket.bg/wp-content...-Montage36.pdf
както преди години бях прочел в един форум (може и да е този) - Ефендулов работи качествено, но си е кожодер...
"Шием обувки с кожа на клиента"Първоначално публикувано от climamarket
нещо подобно, но и кожата подбираме, защото ако мирише не се хващаме на работа...
E, щом има още овчици за стригане, значи не е толкова зле работата. И аз на това се надявам, ама не ... (за др. бранш става дума )
Аз предпочитам да дам 10 лева за нещо, което струва 10 лева, отколкото да дам 5, за нещо, което дефакто струва 3 лева. Те овцете са при евтинията. Умните знаят, че хубаво и евтино няма.
Има, в заложната Знам една, много оборотна, купувал съм неща от там още в гаранция на половин цена. Кофтито е че нямаш избор, нито време да му мислиш много, щото друг ше лапне стоката. Имаше мидейки 9-ки за по 200 кинта, още неразопаковани. Чух че хората вземали на изплащане oт веригите и след това -хоп при бат'Ванко за малко кеш.
Някой, ако остави Дайкин от Комфорт серия нагоре на половин цена, ми пиши едно ЛС да го взема. Ще ти дам комисион.
То и такива оферти имаше. После пропищя половината форум...Първоначално публикувано от aruba_man
Някакви коментари и впечатления за фирма ВарнаКлима на ул. Райко Жинзифов?
arkad666 като бях на почивка във Варна на мой близък му беше отлетял фреона.Свързах се с тях и като дойдоха наблюдавах как работят.Останах с много добри впечатления.А, аз не се впечатлявам лесно.Накрая им казах браво колеги и се разприказвахме.Дадената група си свърши прекрасно работата.Но не се наемам да дам мнение за цялата фирма.
Тъкмо щях да пиша, че не съм виждал много кафези с налепени лепенки на тази фирма. Явно не винаги количествените натрупвания, водят до качествени изменения. Даже май в този бранш количествените натрупвания водят до качествени осирания или осиране на качеството, кой както предпочете
Основни вносители от Варна със собствен сервиз. Останалите препродават.Първоначално публикувано от arkad666
Това не е вярно. В момента поне 4 фирми имат собствен внос.Първоначално публикувано от vankoto