Да. Май това казах... Ма да не ги изброявам сега, че са много.
Да. Май това казах... Ма да не ги изброявам сега, че са много.
Ами май са на пазара от 2001г. Няма да споменавам имена дето се надрусаха срещу тях за определен период. Имаше и други наблизо. Другите ми са ясни особенно едната дето до зима монтира и се покрива до пролетта и тогава почва ремонтите. Повечето получават от тях и пловдив и се пишат вносители.Първоначално публикувано от Kasap
нещо повече да имаш да споделиш (ако не си свързан по някакъв начин със самата фирма, разбира се)Първоначално публикувано от vankoto
Нямам нищо общо. Просто от него време се отоплявам само с японки и съм пазарил само от там. Коректни и наличен сервиз по всяко време. Не че съм имал нужда по време на гаранция, но дори след години съм нямал проблеми / мое мнение /Първоначално публикувано от arkad666
Все пак бих гласувал за 2-ма, като и двамата имат високо качество, за което се плаща: Климамаркет и Аполон
Благодаря на всички ви и най-вече на kalcheff1 за изчерпателния отговор. Някои тук пак не пропуснаха да се рекламират, но както и да е. Много четох, търсих и приятели питах. Много труден и бавен избор. Един приятел ми каза за някаква фирма СР ЛОГИКС не ги бях чувал, но те му били слагали и бил много доволен. И така звъннах им и ги питах къде е офиса ама те го били местели сега и още не бил отворен, но си работели щото и слада им на друго място и така малко се позачудих, но след като моя приятел ми ги препоръча ги извиках на един оглед. Дойдоха, обсъдихме къде ще го сложим, как ще се монтира и добра цена ми дадоха и в крайна сметка от тях си сложих един http://hvac.srlogics.com/content/gen...hb09ldc-plasma . И така останах доволен, вакумираха, бандажираха всичко добре. Благодаря на всички отново за инфото беше ми много полезно
Жив и здрав, пу да не му е уруру.. ох, уруки и да не заледява зимас често от тая гадна влага. Аз си купих антифризец вече и чакам още малко, да направя сефтето и на този тарикатлък, но това в съответната тема
Ще смесваш фреона с антифриз ли ве?Първоначално публикувано от kalcheff1
Всичко е оправдано, с цел икономия и конфорт
Вие климатизатори ли имате или радиатори от коли и камиони.
Повечето сме с климатизатори, ама за Калчеф не бих се обзаложил.Първоначално публикувано от edi1
Да, да, кусах Саниото, така че ше те замоля, явно марката е калпава, а аз си го изкарах на нещастния търговец.
Аре още малко да позахладни и да дойде малко мъгел. Става дума за гаден влажен морски въздух през цялата зима. Надявам се да намаля циклите на размразяване ЕОН, а не да махам някакъв лед от питката. Като валяха дъждовете при +ова Т* от 2* опънах Тошо на 30* за сеир в студената спалня и за час стана снежко и взе да размразява, ама де го тогазе антифриза.
Aнтифризът предпазва от замръзване вътре в тръбите, така че това не е твоят проблем.
Ооо да, не е проблемът а решението . Виж това https://forum.setcombg.com/index.php/topic,34318.0.html
Ама ти сериозно ли, с антифриза.Моите машини вече доста години не са замръзвали никога, въпреки мъглите и студовете.