Така е, да. От двуредовия топлообменник идва и разликата в килограмите. Но като площ, МЕ-то е с едно от най-големите външни тела сред 9-ките, и то в по-ниския ценови клас. Очаквам с нетърпение фотосесията .
Така е, да. От двуредовия топлообменник идва и разликата в килограмите. Но като площ, МЕ-то е с едно от най-големите външни тела сред 9-ките, и то в по-ниския ценови клас. Очаквам с нетърпение фотосесията .
Тя истинската фотосесия ще цъфне на пролет.Тази есен от Панасоник намалиха цената на LKEто,защото излезе уж новия модел,и от Климаком намалиха цената на GEто,предполагам заради понижено търсене.Като резултат,поне тука във форума,се заговори за тези модели и предполагам,че има и повишени продажби.Съответно и ще има повечко отзиви за моделите още при първия студ.
ПП
...иначе и си прав,че няма да е лошо да видим някое разголено МицибУши
няма да има кой знае какви отзиви, защото моделите не зимуват за пръв път и няма какво особено да се случи
единствените отзиви за МЕ ще бъдат от клиентите, на които преди продавахме същия модел за 1400 лева, а сега той е 1100
виждам, че интереса към разглобените климатици е особено голям и ще се опитам да го задоволя...
Утре слагат Митцубишитата, надявам се да не съм сбъркал и да остана доволен. Благодаря за съветите.