botboc, за твоя бюджет ето това. Друг вариант е използвана "японка", примерно тази Тошиба и може да ти стане за основно отопление.
Преглед за печат
Благодаря gnf и аз съм се насочил към GREE ,някой ако има да каже слабите му страни
Прочети тази тема, там е обсъждан въпросния модел.Цитат:
Първоначално публикувано от botboc
Здравейте,
Имам поставена задача да избера инверторен климатик 24-ка за офиса.
Целта е да е възможно най-евтин. Прегледах офертите на техномаркет и видях няколко модела на Самсунг:
SAMSUNG AQV-24UGA
SAMSUNG AQV-24NSA
SAMSUNG AQV-24FC
SAMSUNG AQV-24FA R410
Всички са на цена 1299 лв.
Бих искал да науча повече за тези модели, ако е възможно от някой, който ги ползва. Кой от тях е най-добре да избера или някакъв аналог на тази или по-ниска цена.
Благодаря.
бягай далече от самсунг само ще те псуват хората после.са тези пари виж панасоник от новите серии мке оли лке или фуджи/фуджицу.
За тея пари даже не може да се доближи до панасоника или фуджито :):):)
Една Мидея 24-ка е 1500 лв...Камо ли горните марки :)
За тези пари 24ка инвертор на тези марки ...
Възможно ли е?
Да по 1499лв са но има и един модел със сиво вътрешно и черен панел MSR-24HRDN1-R19 на 1399лв.Цитат:
Първоначално публикувано от fantoms
Това е за Мидеята...За другите марки цените са около 2500-3000 сигурно.
Питане !
Спрях се уж на това Panasonic CS/CU-E12MKE-3 - Econavi 2011
но се питам джаджата /нов, оптимизиран, 15% по-ефективен сензор за движение 'Econavi'/ не се ли обезмисля вследствие на това че заради прехода който имам ще насоча климатика към него а не към хола който основно ще топля.
http://dox.bg/files/dw?a=6ab74318d4
Как не те е срам при положение,че имаш тези-RAS-225 NDR и RAS-285 UDR,да даваш акъл за някви пльокавици.Цитат:
Първоначално публикувано от veskodivia
Благодаря gnf но не се отваря .Ама карай здраве да има .От една фирма ми предлагат оригинален японец нов към 2600, та ще обмислям на изплащане и енергиина ефективност.Прегледах другото и отзивите са супер,но не съм привърженик на втора ръка ,от личен опит.Още веднъж благодаря за отзивчивостта.
Ти сигурен ли си, че търсиш точно "24-ка"? Кой го е смятал това?Цитат:
Първоначално публикувано от fantoms
Ако направиш компромис за 18-ка,виж това:LG S-18 AT.
Не е лош и има доста екстри за модела.И цена:1600лв.
Има го на доста места,като почнеш от Техно...и т.н.
Пробвай сега, коригирах препратката.Цитат:
Ако е на 100 волта няма да стане, защото тези модели ги няма в списъка с климатици на изплащане с кредит енергийна ефективност.Цитат: