Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 38 от общо 38

Препоръчайте ми вносител на различни марки климатици за съвместна работа.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Re:Препоръчайте ми вносител на различни марки климатици за съвместна работа.

Колеги. Не ми бяха ясни нещата и смятах да е само инсталация и подръжка(поне при газовите котли е така)....

Днес говорих с разни доставчици. Истина е, че се изисква монтажната фирма да ги поддържа и ремонтира. Аз на този етап с една от фирмите се договарям други да ги поддържат, а монтажа да става с мен и човек от другата фирма. Тоест докато се научим да сме под наблюдение.
    Така, че не се хаби колега d_imige с черни списъци.

Не бих си позволил да оставя който и да е клиент недоволен или необслужен професионално. За мен е много важно клиентите да са винаги доволни, защото те са най-голямата реклама......
    Мерси колега estqwerty за съпорта.

2.  

3. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Aleksandars : всички знаем за какво става дума в съвременните клими - клиента стиска палци климата да не се предаде, продавача стиска палци за същото.
    ако нещо се обърка чаркалака се праща на вносител.
    ако не е гаранционна машината /2 години/- от седем кладенеца вода ще изкарат да си вземеш нова - хайде да не се лъжем какво може да се отремонтира в един климатик ?
    може да се пипне нещо по електрониката но в 90% се сменя цялата платка, да смениш някой от двата двата двигателя или перката, най много някой вентил но това е вече сложно ...
    какво може да се сервизира без да се сменят цели модули - някой пукнат кондензатор ако не е отнесена платката или да се оправят втулки и лагерчета.
    сори пиийнал съм. и пак по кофти повод и не ми се говори.

4. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

Цитат Първоначално публикувано от apeiron
    Колеги. Не ми бяха ясни нещата и смятах да е само инсталация и подръжка

Така, че не се хаби колега d_imige с черни списъци.

Не бих си позволил да оставя който и да е клиент недоволен или необслужен професионално.
    А!!!Това вече е друго нещо!

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2007

Зависи какви марки искаш да продаваш.Климатиците от марките LG,MIDEA,HAIER ги внася един вносител.ПАНАСОНИК,НЕО,ХИТАЧИ ги внася др.вносител.Тоест пазара така е разпределен че ако искаш с всичките марки да се занимаваш трябва да се поразходиш доста.Има прекупвачи които се занимават с почти всички марки но там незнам как стоят нещата за отстъпки.Относно инсрументите минимум 9000лв.е първоначалната инвестиция за необходимите неща.Зависи от техника който вземеш какво

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от BEAR1
    Относно инсрументите минимум 9000лв.е първоначалната инвестиция за необходимите неща.
    -Перфоратор Райдър
    -Компресор от хладилник
    -Конусна дъска

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2007

:rolleyes:Да не спамя темата само да допълня,че компресор от хладилник не става за нищо.От личен опит го знам.Всяка уважаваща себе си фирма няма да тръгне с компресор да вакуумира,а клиентите вече гледат и четат по форумите за какво става въпрос.Да с компресор може да вакуумираш ако правиш монтажи за 40лв.

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Пълно е с такива дето ползват подобна техника....

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Препоръчайте ми вносител на различни ма

По-добре с компресор от Мраз, отколкото с ръце в джобовете и теория, че вакуума е излишен. А твърдението, че компресорчето не става, е леко преувеличено. Дори има някои предимства, пред вакуум-помпите.

П.С. Колегата BEAR1 сигурно и секретарката включва в сметката от 9к. Само да напомня, че кризата удари и там цените. Последно по 2к съм срещал оферти в с. Могила /Старозагорско/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Мнения за климатици с марки Techniker и Nagoya
    От kojcho във форум Други марки климатици
    Отговори: 19
    Последно: 04-01-14, 08:44
  2. Отговори: 33
    Последно: 14-01-10, 12:58
  3. От толкова марки климатици кой да избера?
    От valerko във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3
    Последно: 27-07-09, 20:43
  4. Търся програмист за съвместна работа
    От backinblack във форум Програмиране
    Отговори: 6
    Последно: 14-06-06, 11:48
  5. Отговори: 2
    Последно: 07-11-05, 08:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе