Прав е колегата-като сложиш климатиците,се оплаквай пред комшията,че не топлят климите,течение,високи сметки за ток...та да не изстива комина.Първоначално публикувано от igt
![]()
Прав е колегата-като сложиш климатиците,се оплаквай пред комшията,че не топлят климите,течение,високи сметки за ток...та да не изстива комина.Първоначално публикувано от igt
![]()
Благодаря за отговорите.
Поразчетох се из форума тези дни и май стигнах до заключението, че Havy Indusrty май са по-добрият избор за мястото където се намирам (северна България) от Electric. Четох че се справяли по-добре при по-ниски температури навън, а аз ще го използвам предимно за отопление.
Можете ли да ми кажете някой модел, който да е подобен на МЕ MSZ-GE35VA, но да е Хеви Индастри и да е с цена около 2000лв. Да отида да го проверя дали го предлагат тук при мен.
И ако може каква е разликата на инвентора с хипер-инвентора, накратко, че не намерих някакво конкретно сравнение.
Мерси
Средния клас на МХ са ZJ-S серията.Компресора е същия като на високия клас, но машината е със занижени показатели.
например този модел SRK/SRC 35 ZGX-S със стая 20м2 (24 градуса) + още една стая 16м2 (21-22 градуса) ще се справи ли? По-добрия вариант ли е от МЕ MSZ-GE35VA?
По-добър вариант е от илектрика -взимайте.Мицубишитата поне топлят.За справянето, нали знаете че всеки си има негови критерии
За един 21 градуса е топло, за друг като мен 24-25 градуса е "топлото" ...