Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 34

Koe да избера- Panasonic E12MKE или Mitsubishi Electric GE35VA ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Koe да избера- Panasonic E12MKE или Mitsubishi Electric GE35VA ?

vlado1976
    Замръзналите ги остави
    и на скъсаните от леда фреонови тръби
    снимки вземи качи .

Те доста климатици "хванаха" лед/замръзнаха, но само някои спукаха тръби...
    Въпроса не е за замръзналите, а за спуканите ...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от vlado1976
    При тази зима която мина не само митсубиши късаха топлообменници в Русе.Имаше скъсани топлообменници и при Дайкин.А за замръзвания имаше от всички марки включително и топ модели.Митсубишитата които имаха проблем болшинството бяха от GC серията.
    Точно така, GC серията е проблемната, а не да се спекулира за GE серията.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

pilot, ти ходил ли си в русе зимата, когато има мъгла като мляко и е -7 например?! ако си пропуснал може да заповядаш и да видиш за какво става дума...

никой няма за цел да изкара МЕ лоша марка, просто коментираме добри и лоши практики при експлоатацията на тези модели...

от мен снимките ще бъдат варненски, а Владо ще качи русенски...

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    pilot, ти ходил ли си в русе зимата, когато има мъгла като мляко и е -7 например?! ако си пропуснал може да заповядаш и да видиш за какво става дума...
    Ходя в Русе много често, защото имам роднини там. Само, че в мразовитото време можеш да намериш проблеми при всички марки и пак зависи процентно от колко монтирани климатика, колко са проблемните.
    Пускайте снимки и на табелката на външното, за да се знае кои модели са проблемни, но от всички марки.

никой няма за цел да изкара МЕ лоша марка, просто коментираме добри и лоши практики при експлоатацията на тези модели...
    Climamarket, аз съм просто доволен потрбител на марката, който има солидни познания по пазарна икономика :rolleyes:

P.S. За да не изпадаме в полемика, пускайте снимките!

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Русе

Нямам навика да снимам на хората климатиците и затова нямам снимки.Аз съм потребител и на двете въпросни серии на митсубиши-единият ми климатик е GC-25 който се ползва от 2007г. в спалня,а в дневната ми има GE-35от 2010г.Смея да твърдя,че съм от първите ползватели на GE серията.Мога да кача снимки и на двете машини.GC-то е снабден с нагревател поради разположението на външното тяло и с това подобрение нямам грижи. Нито един от двата не е пукал тръби.

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340921460[/time]_________________________________________________

За снимки може би трябва да се обърнете към strupi автора на въпросната тема,който след това се покри и ни гледа сеира,а не качи нищо въпреки обещанието си.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340915760[/time]_________________________________________________

astragon който и от двата климатика да си избереш няма да сбъркаш.Двете машини са най-доброто в този ценови клас.Митсубишито е с малко по-добри параметри,но пък ако искаш филтри за пречистване Панасника би бил твоя фаворит.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340915774[/time]_________________________________________________

justify никъде не пишеше какъв е модела на замръзналият климатик,недей да си правиш съчинения (може да погледнеш темата отново).А по въпроса за уплашените има една поговорка- който го е страх от мечки не ходи в гората.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

pilot, с цялото уважение към теб не разбрах какво общо има пазарната икономика с работата на различните марки климатици при отрицателни температури на отопление?!?

мислиш ли, че след като през последните 17 години имаме като цяло монтирани над 15000 климатика из цяла България и след като съм се доказал като коректен инсталатор има смисъл поне малко някой да се вслуша в моя опит и мнение още повече, че аз декларирах, че не желая да оплювам МЕ като марка...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Climamarket, за да не разводняваме темата повече, пусни снимки!
    Казваш, че си сериозна фирма. Дай статистика, колко климатика от GЕ серията си монтирал приблизително и колко от тях има със скъсан външен топлообменик. Пускаш и няколко снимки на външното, за които каза че имаш и приключва спора. Ето vlado1976 е от Русе, казва че лично има GЕ35 модела от 2010г. и няма проблем. Човекът има фирма и казва, че проблемна е GC серията, за която и не споря! Във форумът никой не се е оплакал от такъв проблем, а има много притежатели на GЕ-то.

Вметката с " пазарната икономика" е по повод конкуренцията, без която не може да съществува реална пазарна икономика. Ти си представител на Панасоник и обясняваш, че не плюеш по МЕ, но все пак намекваш между другото някой неща, за които не даваш реални доказателства.

P.S. Нямам нищо против теб, просто искам като критичен потребител да разбера истината, но подплатена с реални оплаквания на потребители и снимков материал! Това, че харесвам МЕ не означава, че ще спестя критики, ако има проблеми. Напротив!

10. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

ако се вгледаш в моите постове по повод панасоник, ще забележиш, че не им спестявам нищо, както и нямам намерение да го правя и с МЕ

по повод на монтираните климатици МЕ имам правото да запазя бройката им в тайна...

снимки, съпроводени с разрешението на пострадали клиенти ще изпратя за бъдещата зима 2012-2013, защото както е тръгнало освен снимки утре ще поискаш и сериен номер и телефон за връзка с клиента...

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    Самоков

Аз съм с три климатика GE25 като едното външно е само под стреха, а другите две са под полу затворен навес. тялото което е на открито и понеже климатика е претоварен / загрява водата в бойлера + две стаи 16м2 и 10м2/ зимата замръзна в най студените дни и докато го видя беше започнал да раздува ламарините.Слава богу нямаше нищо фатално. Изкъпах го с вряла вода и повече не е имало проблем. Другите два не са замръзвали, освен висулките пот тавите. Затова съм решил това лято на проблемния да му сложа нагревател в тавата против замръзване. Трите климатика отопляват цялата ми къща / 4 стаи/ без да са изключвани зимата. Къщата е с двойна изолация отвън Сайдинг,фолио и вата, вътре вата, фолио и ГК + 5 камерна ПВЦ врати и прозорци.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

как така ще слагаш нагревател бе човек, реотан, котлон, прочети какво пишат спецовете във форума по този въпрос...

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    Самоков

как така ще слагаш нагревател бе човек, реотан, котлон, прочети какво пишат спецовете във форума по този въпрос...
    И какво казват спецовете, да го чакам да се пръсне от леда и да си купя нов ли?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ти си го побъркал климатика с това маломощно компресорче от 550 вата в 26 кв.+ бойлер Другите два колко квадрата топлят?

16. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Ако не разскрежава питата,каква полза от нагревател на тавата?!

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Изолацията, изолациятаааа.....там е ключа за палатката

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Предложиха ми новия модел на Панасоник на същата цена-1500 лв с монтажа!
    Не знам кой е новия модел,но предполагам че е това:
    http://www.technomarket.bg/products/...cs-cu-e12nke-3

Какво ви е мнението за климатика и по-добър или по-лош е от МКЕ серията?

И той ли е Малайзийски?

А с този каква е разликата,освен една буквичка:
    http://www.climashop.bg/climatic/cat...l#.T-7Sn7US0lw

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Нагревател на външното тяло на Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA/MUZ-GE35VA-има ли смисъл
    От injenercheto във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 16
    Последно: 17-12-13, 21:32
  2. Panasonic CS/CU-E12NKE-3 Econavi 2012 или Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA
    От ilpe във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 19
    Последно: 13-01-13, 20:19
  3. Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA/MUZ-GE35VA-проблем или не
    Отговори: 3
    Последно: 29-12-12, 17:21
  4. MITSUBISHI Heavy SRK/SRC 35ZJP-S ili Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA/MUZ-GE35VA
    Отговори: 3
    Последно: 19-12-12, 21:02
  5. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZJP-S STANDARD SERIES или MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA/MUZ-GE35VA
    От Grifon във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 7
    Последно: 14-11-12, 16:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе