Отговор: Втора употреба климатици - част 3
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kasap
Не се занимавай с тия чайници, Пловдив ти е наблизо.
И това е вариант, трябва да се обадя на фирмата от Пловдив, и да уточня, дали биха поели монтаж и обслужване..
Честито и да си го ползвате със здраве! Доста добри параметри има машината, европеец с такива, не можеш да намериш.
За Япония е друга бира стоката
- - - - - - - - - -
Цитат:
Aleksandars
Да внеса малко "смут" в темата.....Познай "дзвера"?
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27°C в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.2 kW (0.4 ~ 3.4), 7509 BTU (1365 ~ 11604)
Консумирана електроенергия: 410 W (115 ~880)
COP: 5.37 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Energy efficiency class: A+++
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 2.5 kW (0.3 ~ 6.0), 8533 BTU (1024 ~ 20478)
Консумирана електроенергия: 435 W (110 ~ 1490)
COP: 5.75 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Energy efficiency class: A+++
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 4.5 kW, 15359 BTU
Консумирана електроенергия:
Параметри на климатизатора при -7°С външна температура (20°C в помещението):
Отоплителна мощност: 3.9 kW, 13311 BTU
COP: 5.56 (средна стойност)(коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
APF: 6.8 (целогодишна ефективност на енергийно потребление)(
Допълнителна информация:
- Роботизирана система за автоматично почистване на въздушните филтри (микровълнови филтри от неръждаема стомана) – отпадъците се събират в контейнер, който се почиства периодично от потребителя;
- Йонизатор - създава ан-йони с подходяща концентрация и те създава усещането за свежест, а от друга страна се свързват с ароматните молекули и ги неутрализират. В помещение с наслоен цигарен дим, микроби, миризми и др. климатизатор с плазмен филтър и йонизатор разгражда 70% от съдържащите се във въздуха частици;
- Life Camera – сканира помещението за движение на хора, местоположение на хора, слънчева светлина, както и нейната яркост. В зависимост от получената информация, климатизатора работи така, че да се получи максимален комфорт и икономия на електроенергия при различни режими на работа;
- Покритие от неръждаема стомана на хоризонталната клапа и на дъното на климатизатора, предотвратяващо образуването на микроорганизми върху тях;
Хайде няма да те издавам :)
Цитат:
MadHead
Хайде няма да те издавам :)
Да не е "Красавеца"?:thumbsup:
MIG82 ти от кой град си ?
Здравейте!!
Имам въпрос относно един Panasonic cs-ex280c,а именно:мога ли да му изключа автоматичното самопочистване на филтрите,щото е мноооого дразнещо по няколко пъти на ден по 30 минути ?
Предварително благодаря,ако някой може да ми даде подсказка как да го направя!!!
Цитат:
Aleksandars
Не може.
оффф......лошо :mad:
а като машина същия ли е като cs x280c,за който пусна информация преди месец и нещо,щото моя изглежда различно :confused:
Цитат:
Vll
оффф......лошо :mad:
а като машина същия ли е като cs x280c,за който пусна информация преди месец и нещо,щото моя изглежда различно :confused:
Как няколко пъти на ден, че и по 30мин.? Това сериозно ли?
При Национал X405A2 е на 24ч. работа за 9 мин.
Варианти: (избирай си)
1. Като започне почистването натискаш 2 пъти бутона Он/Офф.
2. Вдигаш капака на климатика и работиш с вдигнат капак. Обаче не работи плазмата така. Не знам дали имаш и ползваш.
3. С подръчни средства блокираш в натиснато положение левият микропревключвател. Така няма инфо за вътрешна, външна темп. и влажност обаче.
Цитат:
zxc0
Как няколко пъти на ден, че и по 30мин.? Това сериозно ли?
При Национал X405A2 е на 24ч. работа за 9 мин.
Варианти: (избирай си)
1. Като започне почистването натискаш 2 пъти бутона Он/Офф.
2. Вдигаш капака на климатика и работиш с вдигнат капак. Обаче не работи плазмата така. Не знам дали имаш и ползваш.
Сериозно!!!...3 пъти по 22 минути....дори и в 4.30 часа през ноща (понеже е в спалня)....идва ми да стана и :gun_bandana:!!! иначе натискам бутона "топло" и веднага спира прахосмукачката и почва да топли.Мисълта ми беше,че на дистанционното има бутон"меню" ииии дали там няма някоя опция за спиране,щото всичко е къщички,буренца и кукички(Японски ченгелчета) и нищо не разбирам
Здравейте,
Казусът е следния: Може ли машина, захранена с автотрансформатор, да бъде заземена при наличието на трипроводна инсталация, ако към нея има свързана дефектнотокова защита? Притеснява ме възможността някакви филтри в импулсното захранване да причинят утечка към земя, по-голяма от 20 mA. Имал ли е някой такова оплакване?
Благодаря.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Петко, ако всичко по инсталацията е както трябва и монтажа е направен както трябва, притеснения не трябва да имаш.
Цитат:
Vll
Сериозно!!!...3 пъти по 22 минути....дори и в 4.30 часа през ноща (понеже е в спалня)....идва ми да стана и :gun_bandana:!!! иначе натискам бутона "топло" и веднага спира прахосмукачката и почва да топли.Мисълта ми беше,че на дистанционното има бутон"меню" ииии дали там няма някоя опция за спиране,щото всичко е къщички,буренца и кукички(Японски ченгелчета) и нищо не разбирам
Да няма пуснати някъкви таймери за самопочистване , я му дай ресет на фабрични настройки от бутона на ДУ и виж какво ще прави.