Отговор: Собственици на климатици 100V - част 2
Alexi, благодаря за отговора.
Клоня към Fujitsu AS-F22C, който е с почти еднакви параметри с AS-W22B. За подухването имаш предвид липсата на достатъчно степени, необходими за фина настройка на вентилатора? Доколкото видях в сервизното, има 4 степени. Или имаш предвид, че и на най-ниската степен пак духа силно? Имам в момента в хола Hitachi RAS-35FH6, при който "auto"-то на вентилатора е напълно неработещо, недомислено. В ръчен режим вентилаторът има 4 степени, които са подбрани неправилно(според мен), например на определена степен е тих и няма сила струя, която да дразни, но не топли. На следващата по-висока степен вече топли добре из цялата стая, но е адски шумен и духа много силно. Сякаш има една липсваща степен между тези двете. Това ли имаш предвид?
не ,тука степените са добре подбрани на ауто е адекватен и не е шумен климатика но тялото е с такъв дизайн ,че струята е силничка дори на тих тежим .. за F22C нямам представа как ще е вътрешното му тяло е като на европейските LU/LT предполагам подобна работа ще има
За малката стая може да се сложи Mitsubishi MSZ-GM224 NEW
Този климатик, Fujitsu AS-F22C, го намирам на доста привлекателна цена, 1590 лв. Дали може да се използва за отопление на стая с площ 18 кв.м и обем 51 куб.м? В момента същата се отоплява с Panasonic CS/CU-PE12CKE, като зимата поддържа температура около 22-24*Ц.
спокойно ще се справя ,това е машина с тежко външно тяло и висока максимална мощност .. w22 е в подобна стая не си дава зор дори
Мерси, Алекси. Значи, намерих вече заместители на моите стари китайчета.:thumbsup:
Цитат:
Първоначално публикувано от
dimkaraganchev
Мерси, Алекси. Значи, намерих вече заместители на моите стари китайчета.:thumbsup:
Хе, още един хардлайнер обърнал резбата...
А, сега де. Що да съм хардлайнер? Просто съм човек, търсещ най-доброто, на най-малката цена. Досега се бях спрял на Panasonic CS/CU-E9QKE за 2-те спални и Panasonic CS/CU-E12QKE за хола, но изглежда, че ще е по-добре и не по-скъпо да лепна 3 бр. Fujitsu AS-F22C.
П.П. И все пак, става въпрос за нови климатици.
Най-доброто и най-евтиното са две различни неща, продаващи се на различни места. Религията и вярата поразмиват нещата и въвеждат в заблуда.
Хе-хе, може, ама не вярвам. Винаги може да се намери баланса между качество и цена. Аз точно това търся.
Цитат:
dodo_pv
...Религията и вярата поразмиват нещата и въвеждат в заблуда.
Това просто не се отнася за мен. Нито съм религиозен, нито съм фен на някой или нещо.
И аз това твърдя, баланс означава компромис :) Мъничко по-ниско качество, за много по малко пари или мъничко повече парички, за много по-високо качество. Заблуда е твърдението (убеждението), че много по-високото качество е най-доброто. Това се опитвам да опиша. А иначе, компромисът е различен за всеки от нас. TEST
Цитат:
dodo_pv
Заблуда е твърдението (убеждението), че много по-високото качество е най-доброто.
Само за тези, които не могат да си го позволят. Но иначе съм съгласен, че всички собственици на "Бентли" са бунаци.
1 Прикачен файл(ове)
Топлят ли ви вече машинките колеги?:)
Toshiba RAS-402SDR в хол 20 м2, в къща (все още без изолация) в Бояна, София. Държа го на 24-26 градуса. В момента навън е 11 градуса с над 95% влажност
Време е да окачвам пастърмата на тавана. Наздраве! :Drinks:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=17930&stc=1
да не топиш мазнини бре.......мойта ЕДР-ка още чака студ
Тц тц.. По-голям климатик нямаше ли за тая хилава стая..:lol:
В 20 кв. стая в която замръзва чувалче с картофи, една 28-ца пак ДР серия я оправя и поддържа на минимална мощност.:)
Иначе се радвам за хубавият климатик!