Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2013 г.
Цитат:
Първоначално публикувано от
VeleV.Klima
ok.този да бъде,цената 1299лв с включен монтаж ли е?И къде във Варна да намеря офиса?
Ами разходи се по фирмите за климатици убеден съм че ще намериш и по добра цена от посочената но това е въпрос на договорки с търговеца.
Цитат:
VeleV.Klima
Почвам да се чудя - да не би да са измислили някакви нови сплави вече - 12-ка с 26 кг външно тяло?!? Иначе откъм КОП - е ОК!
А разбирачите какво ще обадят за това чудо ? Gree GWH12RB - K3DNA3C /нуждая се за 12 кв стая /север/дърта дограма /тухла /Пловдив! GREE
Да не прозвучи нахално, но за този бюджет, по добре употребяван японски климатизатор.
Цитат:
Муха
А разбирачите какво ще обадят за това чудо ? Gree GWH12RB - K3DNA3C /нуждая се за 12 кв стая /север/дърта дограма /тухла /Пловдив!
GREE
за да не е реклама,се обади на този под тебе.
Цитат:
V_Simeonov
Почвам да се чудя - да не би да са измислили някакви нови сплави вече - 12-ка с 26 кг външно тяло?!? Иначе откъм КОП - е ОК!
Друг им е проблема на фуджицата, напралих опит да го загатна два пъти, ама много ме накълваха...
Цитат:
dodo_pv
Друг им е проблема на фуджицата, напралих опит да го загатна два пъти, ама много ме накълваха...
Какъв им е проблема....,за този които ми предложиха мисля че цената спрямо качеството всякаш бива....да не се набутам нещо....:confused:
Сам си отговори. Искаш да отопляваш таванско помещение, с две външни стени, без изолация. 26- килограмов топлообменник какво количество топлина може да вкара отвън при -8 градуса и то във Варна, при тази влага? Освен ако през зимата да няма вятър във Варна, знам ли?
За този някакво менние имате ли ? След регистрация на сайта им има 55м. гаранция
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-EXI12HD1WI/WE
Скъпичка Мидеа ми се струва!
Цитат:
karambam
Скъпичка Мидеа ми се струва!
Искаш да кажеш,че всъщност Електролукс е Мидея,така ли?
Цитат:
dodo_pv
Сам си отговори. Искаш да отопляваш таванско помещение, с две външни стени, без изолация. 26- килограмов топлообменник какво количество топлина може да вкара отвън при -8 градуса и то във Варна, при тази влага? Освен ако през зимата да няма вятър във Варна, знам ли?
Добре,дайте други предложения...ще избера най-подкрепяното от тук вас ,които все пак са малко или много професионалисти в тази област.Давайте предложения за нещо до 1400лв. с монтаж,че ми е вече спешничко.Поздрави!!