Като цена качество струва ли си офертата или нещо друго да предложите
HISENSE AS-09UR4SVNVL за 499 лв.
HISENSE AS-09UR4SVNVL :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria
Като цена качество струва ли си офертата или нещо друго да предложите
HISENSE AS-09UR4SVNVL за 499 лв.
HISENSE AS-09UR4SVNVL :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria
Избягвай ги тия марки.Иди в някоя фирма и кажи какво ти е помещението,желанията и парите.Дай повече информация,за да ти се даде съвет.
всеки лев за това НЕЩО е оправдан и..........................хвърлен на вятъра
Този пост е редактиран от PValkov; 25-06-13 в 13:53.
Аз не бих го взел,ако мислиш за охлаждане-ще охлажда.Обикновено са много орязани откъм компресор,кондензатор,изпарител,без ТРВ и тн и са гола вода,дори и да работят и да не дефектират.При нисък бюджет,потърси втора употреба (напиши откъде си,има кадърни момчета във форума,които ще ти свършат работа).
Да духа топъл въздух през лятото вентилатора нали
Втора ръука техника не взимам
Не ми е толкова нужен климатик, не съм и мислил за такъв докато не видях този, щото е намален с 200 лева все пак само за два дни в една верига
И така реших че ми трябва климатик да се охлаждам.
И затова питам струва ли си, и дефакто има ли друг по-добър за тези пари +- 150-200 лв. След като давам 500, ако има много по добър за малко повече бих ги дал
Gree GWH12NB е 600лв. без монтаж.
Вчера и аз се поинтересувах за този, като видях рекламата му в Карфур. Като за тези пари има само един недостатък по-шумен е от по скъпите си събратя. Т.е. за спалня или помещение където ще се почива или спи - не е подходящ. И намалението му не е чак 200лв, защото в тази цена не влиза монтажа... Иначе за работа особено за охлаждане на 12кв. е предостатъчен. - и ако шума не те притеснява, по изгодна оферта няма да намериш (поне засега)
за тия пари няма смислени машини дори втора употреба .. поне нещо около 1000 лв вземи ,примено МХИ 20zg-s
Днес ходих до Карфуря,купуваха ги като топъл хляб,ама външното на 12ска голямо колкото компютърна кутия Mini Tower.