Здравейте,ще се радвам ако можете да ми помогнете с избора на климатици. Предстои ми покупка на 2 климатика за две стаи:
Хол на буквата Г с кухненски бокс 36кв.м височина 2.60м с изложение север дълга стена изцяло външна с доста прозорци ново строителство 4-ти етаж последен само към вътрешността на хола има от горе малък апартамент ново строителство с изолация ПВЦ уж хубава дограма.
Спалня 16кв.м същата височина и по същия начин има от горе над мен на вътре може би към половината апартамент тя е с източно изложение с къса и дълга стена вътрешни голяма врата прозорец с хубава дограма и дългата стена е отново северно външно изложение.
Колебанията са ми първо да избера дали да са Toshiba Daiseikai 5 или 6;Mitsubishi Electric; Mitsubishi Heavy Industry....
Четох много из форума и из много други и вече ми пуши главата и тъкмо се насоча и прочета нещо и се прехвърля на другата марка и така вече месец и малко а съвсем скоро ще трябва да ги слагам.
Та ще съм ви благодарен ако можете да ми дадете съвет коя марка защо и т.н. Към моделите на Mitsubishitata не съм се ориентирал но някой може да даде мнение кои са подходящи.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

тези не се топлят много много така че не ми помагат. Имам малко дете на 2 години така че температура ще търся около 22-23-24 градуса. Това е Нямам ограничение в бюджета но все пак и излишно да се изхвърлям също няма нужда а и тези марки към които съм се насочил като ги гледам ми се струват горе долу на едни цени.
 тези не се топлят много много така че не ми помагат. Имам малко дете на 2 години така че температура ще търся около 22-23-24 градуса. Това е Нямам ограничение в бюджета но все пак и излишно да се изхвърлям също няма нужда а и тези марки към които съм се насочил като ги гледам ми се струват горе долу на едни цени.