Ако питаш за кода, така е. Не е стандартен. За това и дистанционните за климатици за доста скъпи.
Ако питаш за кода, така е. Не е стандартен. За това и дистанционните за климатици за доста скъпи.
@stenly сега ме е яд, че нямам LG G2 Явно галаксито съм бил в грешка не поддържа автоматично обучение "Please note that due to Galaxy S4 hardware limitation, automatic learning isn't possible". Единственият шанс остава някакси да намеря кодовете, но изглежда че е малко вероятно. При всички положения ще отида др. седмица до Темпекса да ги видя колко пари ще искат за WiFi рутерчето и след това ще пиша.
Не се тръшкай - не може да се обучи телефон за Нокрия.
To и за другите фуджица изглежда не може за сега-сигнала е двоен и няма как да се задържи 2 секунди копчето между първото и второто натискане :rolleyes: .Оригиналът не може да се копира
УжасТ Да им се чуди човек на Фуджитсу какво толкова се заяждат все едно е някаква национална тайна това дистанционно. Как да е, явно приключихме темата и ще ходя в Темпекса да видя този WiFi.
Благодаря на всички, които се отзоваха и весело посрещане на новата година
аз имам страхотно устройство за управление.ползвам го веднъж през ноември и веднъж през април(за зимата става въпрос)казва се -дистанционно управление.
Общо взето, когато съм си при климатика и имам дистанционно управление за него, да търся начин да си го управлявам с телефона ми се вижда доста извратено. Съвсем друг е въпроса, ако искам това да го правя от разстояние десетки или стотици километри. Имах такъв случай и го реших с едно универсално дистанционно за климатици К-100Е и едно от моите устройства MG08.
Ето и едно комплексно решение. Като гледам клипа май е комбинирано за доста уреди в стаята.
New Broadlink WiFi Smart Phone IR Learning Remote Control App for iPhone Android | eBay